Eettiset suuntaukset

Me Trimtexillä tahdomme että myynti edistää kestävää kehitystä. Siksi asetamme vaatimuksia yhteistyökumppaneillemme turvataksemme työoikeuksia ja ympäristöä.

Yhteiskuntavastuu
Ihmisoikeuksien, työoikeuksien ja ympäristösuojelun turvaaminen on kansallisten viranomaisten päävastuu, mutta se ei vapauta yksityisiä kauppiaita, kuten meitä vastuun kantamisesta. Myyntiryhmänä kansainvälisillä markkinoilla Trimtex on omistautunut vastuuseen varmistaaksemme hyvän työyhteisön meidän koko toimitusketjulle. Ympäristösuojelu on meille tärkeää kun materiaalit treenivaatteisiimme valmistetaan ja siksi varmistamme, että kaikki käytetyt materiaalit ovat Öko-tex, Iso- ja Reach-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että yksikään materiaaleistamme ei millään tavalla sisällä harmillisia ja ympäristölle haitallisia aineita.

Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää ja kaikki käyttämämme untuva tulee ruokatuotannosta. Emme missään olosuhteissa käytä untuvaa eläviltä eläimiltä. Olemme myös valinneet olla käyttämättä nanohopeaa antibakteerisena pinnoitteena tuotteissamme. 

 

Toimittajamme
Työskentelemme sen eteen, että kaikki työntekijämme, yhteistyökumppanimme ja asiakkaat ovat tietoisia eettisestä myynnistä ja poissuljemme toimittajat, joiden toiminta on epäeettinen.
Trimtex tahtoo tukea näkyvyyttä tehtaittemme ympärillä ja voimme vakuuttaa teille asiakkaille, että tuotteemme ovat valmistettu tehtaissa, joissa ihmisiä ei missään nimessä hyödynnetä. Trimtex Baltix Virossa vastaa päämääräisestä tuotannostamme varmoissa olosuhteissa. Osa tuotannostamme tapahtuu Aasiassa, jossa työolosuhteet ovat aasialaisen mittakaavan kannalta hyvät.

Eettiset yleisohjeet
Eettiset yleisohjeemme ja tavoitteemme meidän työstä on kirjattu niin sanottuun «Code of Conduct» dokumenttiin. Tämä dokumentti kuvaa mitä vaatimuksia asetamme toimittajillemme. Yhteisymmärrys näistä periaatteista on edellytys luodakseen, säilyttääkseen tai uusiakseen kauppasopimuksen. Dokumentin yleisohjeet perustuvat kansainvälisesti tunnettuihin ILO- ja FN-sopimuksiin. Koska «Code of Conduct» dokumenttia käytetään aktiivisesti vieraskielisissä maissa, on dokumentti kirjoitettu englanniksi.

Lue lisää täältä 

Valmistajalista
Viro: Trimtex Baltic OÜ , Protex Baltic OÜ og Nirgi Servis OÜ. 
Aasia: Wuhan Briway Co.Ltd, Luen Ford Sportswear Fty.Ltd og ASG Vina Co.Ltd