AINUTLAATUISET TEAMDESIGNIT

Meillä on Pohjoismaiden suurin ja paras valikoima teknisiä vaatteita seuroille, joukkueille ja yrityksille. Trimtex on toimittanut profiilivaatteita ja erikoisdesigneja yli 40 vuotta. Laadun, tarkkuuden, luovuuden ja hintalaadun avulla olemme toimittaneet tuhansille seuroille ja yrityksille. Päätavoitteemme on että asiakas on aina tyytyväinen prosessin jokaiseen askeleeseen. Anna meidän auttaa sinua designin kanssa, lupaamme ettet tule pettymään.

VAATTEET LUOVAT IHMISIÄ – JA MEIDÄN VAATTEET TUOTTAVAT JOUKKUEHENKEÄ!

Tuotteiden tilaaminen, maksaminen ja vastaanottaminen on helppoa. Tarjoamme teille oman verkkokaupan, missä voimme tarjota maksua kortilla, laskulla, tai PayPalilla. Tuotteet voidaan toimittaa yhtenäisenä, tai erikseen jokaiselle jäsenelle/työntekijälle. Löydämme teille parhaimman ratkaisun ilman ekstra kustannuksia. Emme ole pelkästään keskittyneitä vaatteidemme laatuun. Tiedämme että ostokokemus koskee koko matkaasi meidän kanssa.

VALITSE TAHTOMASI TUOTE, ME AUTAMME MIELELLÄMME SINUA LÖYTÄMÄÄN TARPEESI MUKAISEN MALLIN.

SUUNNITTELE ITSE TAI YHDESSÄ MEIDÄN KANSSA. DESIGNPALVELUMME OVAT ILMAISET.

TOIMITUKSEMME TULEVAT PERILLE SOVITTUUN AIKATAULUUN. VOIT LUOTTAA MEIHIN.

LAATU JOKAISELLA OSAAMISALUEELLA! MEIDÄN VAATTET KESTÄVÄT VAATIVAT POHJOISMAISET OLOSUHTEET.

TOIMITAMME DESIGNEJA PERÄTI 5 KPL ERISSÄ PER TUOTE.

TUTUSTU TUOTTEIDEN SYNTYMISEEN

LUO OMA DESIGN

«Trimtexin vaatteet ovat kokeneet auringon, vesisateen, myrskyn, lumen, naurun ja kyyneleet. Laatu on loistava! Puku on ollut osa joukkuetta koko ajan ja on yhteisön selkäranka, joka motivoi meitä. Hymyilevä pyöräilijä samanlaisessa puvussa, joka on valmis uuteen treeniin, kilpailuun tai haasteeseen, tuo aina ilon esille. Se merkitsee joukkueelle paljon. Pyöräily kuitenkin on joukkuelaji.»

Kristine Vigsnes, Hennig-Olsen Isin suunnittelija

Bilde av Team LeasePlan

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ MUKAVAA KESKUSTELUA VARTEN JA SAADAKSESI TARJOUKSEN ILMAN SITOUTUMISTA