#


Sydänasiat

Joillekin treeni voi olla elintärkeää. Tahdomme että Trimtex on hieman enemmän, kuin pelkkä treenivaatteiden tuottaja. Me annamme takaisin ja olemme valinneet meidän sydänasiat.

Aktiv for epilepsi

Kenneth Reiss perusti 2015 "Aktiivisena epilepsialle". Hänen visiona on jakaa tietoa fyysisen aktiivisuuden tärkeydestä. Kuten hän itse sanoo: "Pelkkä epilepsia riittää. Tarvetta diabetekselle ja muille elämäntapasairauksille ei ole". Aktiivinen epilepsialle viestintä on jo nyt saavuttanut monen ihmisen.

Ge bort till sport

#geborttillsport on Ruotsin TV4:n juontajan, Ida Björnstadin perustama aloite. Lähtökohtana on että kaikille tulisi olla oikeus harrastaa urheilua, mutta tämä ei tietystikään ole ilmiselvää kaikille. Kaikilla vanhemmilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia ostamaan tarvittavat varusteet. Kannustamme kaikkia jotka tahtovat auttaa lapsia saamaan yhteiset oikeudet fyysiseen aktiviteettiin.

RIDE of HOPE

Jalkasi pelastavat lapsia! Edustamalla Ride of Hope pyöräilijöitä, tuet Lapsi-syöpäjärjestön elämäntärkeää työtä ja saat unohtumattoman muiston Ruotsin läpipyöräilystä.