Lapset

 • Ehdoton voittaja kylminä talvipäivinä. Miesten untuvatakki on täydellinen käyttöön treenimatkalle ja kilpailuihin, mutta on myös todella hgyvä takki vapaa-ajalle. Untuvatakki on tehty tuulenpitävästä ja vedenhylkivästä materiaalista ja siinä on vedenpitävät vetoketjut. Untuvatakissa on käytännöllinen nyöri vyötäröllä, säätömahdollisuuksia, huppu ja mukavuutta parantava fleecevuorillinen kaulus.
  € 149,00
 • Vision kilpapuku lapsille on mukava ja vartalonmytäinen kokovartalopuku. Hiihtopuku on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmistaa oikein hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Puvussa on hengittävät yksityiskohdat hiostavissa kohdissa, jotka varmistavat optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden.
  € 109,00
 • Eristävä ja kevyt treenitakki kylmempiä päiviä varten. Tämä päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustavaa ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Takissa on mesh-kohdat kainaloissa, jonka takia se sopii tytöille ja pojille, sekä tekee takista hyvin hengittävän. Päällystakissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjut ja selkä on varustettu heijastinyksityiskohdilla, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää talvella juoksuun, retkeilyyn sekä hiihtoon. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 109,00
 • Elite Lightshell RS-takki lapsille (RS = removeable sleeves). Tämä on mainio takki lapsille, jotka tykkäävät ympärivuotisesta pyöräilystä. Pyöräilytakista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä, irrottamalla hihat vetoketjulla. Saat paljon rahan edestä valitsemalla tämän treenitakin lapsellesi. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä ja sopii istuvuudeltaan sekä tytöille, että pojille. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja muokattu lapsen istuma-asennon mukaisesti, kun he istuvat pyöränpenkillä. Elite lightshell RS-takki on todella mukava ja hyvin hengittävä. Pyöräilytakin selässä on kolme käytännöllistä taskua.
  € 109,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Elite thermo pyöräilyhousut juniori
  • Elite thermo pyöräilyhousut juniori
  Elite Thermo henkelliset housut ilman toppausta. Mahtavat housut sinulle, joka ei anna vuodenajan olla rajoitus pyöräilylle. Vuoritettuissa pyöräilyhousuissa on ergonominen pyöräily-istuvuus ja tuulen- ja vedenhylkivä etupuoli. Takaosaan on lisätty kohtia hengittävästä materiaalista, joiden avulla housut eivät ole liian hiostavat vaikka ovatkin lämpimät. Pyöräilyhousut ovat varustettu useilla heijastimilla edestä ja takaa, jotta pysyt näkyvissä talvipimeällä.
  € 109,00
 • Kestävä ja lämmin hiihtotakki lapsille ja junioreille. Hiihtotakki on mukava ja lämmin, ja on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista. Paneeli selässä ja kainaloissa oleva materiaali sisältää stretchiä, joka antaa hyvän liikkuvuuden. Hiihtotakissa on korkea kaulus nyörillä, joka suojaa hyvin tuulelta ja pakkaselta. Heijastinyksityiskohdat edessä ja selässä tekevät sinusta hyvin näkyvän pimeällä. Hiihtotakin istuvuus on kapea ja siinä on kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua edessä.
  € 99,00
 • Element päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustava ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Päällystakissa on mesh-kohdat kainaloissa, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjuissa ja selässä on heijastinyksityiskohdat, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää ympäri vuoden juostessa, retkeillessä ja hiihtäessä. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 99,00
 • Hyvä ja edullinen kilpapuku tytöille, pojille, naisille ja miehille joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän liikkuvuuden ja mukavuuden. Kilpapuvussa on vetoketju edessä ja on helppo pukea. Sopii sekä pitkille, että lyhyille intensiivisille matkoille ladulla.
  € 99,00
 • Treenitakki tilavalla istuvuudella, joka on kehitetty pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka on tuulen- ja vedenhylkivää. Takin sisäpuolella on pehmeää ja teknistä meshkangasta, joka tekee takista lämpimän ja mukavan kylminä päivinä. Päällystakki sopii sekä tytöille, että pojille. Treenitakin selässä on yksityiskohtia, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Päällystakki on hyvin varustettu heijastimilla ja on turvallinen treenivaate talvipimeällä.
  € 95,00
 • Advance juoksutakki tytöille ja pojille on treenitakki lapsille, jotka rakastavat juoksemista. Tämä on päällystakki, joka seuraa lapsen liikkeitä. Treenitakki on tuulta- ja vettähylkivä ja sopii parhaiten juoksuun keväällä ja syksyllä, mutta sitä voi myös hyvin käyttää viileinä kesäiltoina. Päällystakki on istuvuudeltaan kapea ja siinä on hyvät stretch-kohdat sivuilla, jotka takaavat mahtavan istuvuuden ja liikkuvuuden. Hengitysaukot selässä ja kainaloissa tekevät takista hyvin hengittävän. Juoksutakissa on useita heijastinyksityiskohtia, joka tekee lapsesta näkyvän pimeällä.
  € 89,00
 • Pyöräilyliivi on höyhenenkevyt ja erityisesti kehitetty viileille, sateisille ja tuulisille päiville. Pyöräilyliivi lapsille on luonnollisesti tehty istuvuudeltaan pyöräilyä varten niin, että se pysyy päällä kun lapsi pyöräilee. Treeniliivi sopii sekä tytöille, että pojille, on todella mukava päällä ja täydellinen varavaate, koska se sopii tavallisen pyöräilypaidan taskuun. Pyöräilyliivissä on käytännöllinen vetoketjutasku selässä.
  € 89,00
 • <p>Triathlonpuku&nbsp;ergonomisesti t&auml;ydellisell&auml; istuvuudella, kehitetty yhteisty&ouml;ss&auml; Suomen triathlon maajoukkueen, sek&auml; Norseman Xtreme Triathlon osallistujien kanssa. Triathlonpuku on kehitetty Aqua Zone materiaalista, joka tekee puvusta paremmin kelluvan ja imee minimaalisesti vett&auml;. Puvun istuvuus on vartalonmy&ouml;t&auml;inen ja on tehty&nbsp;Lycra&reg; Power materiaaleista, joka varmistaa&nbsp;optimaalisen mukavuuden, liikkuvuuden ja minimaalisen ilmanvastuksen. Triathlonpuvussa on kohtia hengitt&auml;v&auml;st&auml; materiaalista, jotka tekev&auml;t puvusta hyvin hengitt&auml;v&auml;n. Kompressiomateriaalit puvussa&nbsp;tekev&auml;t t&auml;st&auml; tuotteesta t&auml;ydellisen sek&auml; uintiin, py&ouml;r&auml;ilyyn ett&auml; juoksuun.&nbsp;Triathlonpuvussa on k&auml;yt&auml;nn&ouml;llinen vetoketju edess&auml;, joka tekee puvun pukemisesta helppoa.</p> <p>Triathlonpuku on varustettu&nbsp;<u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/super-tri/">Super-Tri</a></u><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella, jonka maailman johtava italialainen CyTech/Elastic Interface on luonut. Toppaus on ohut ja sen vaihteteleva tiheys varmistaa hyv&auml;n suojan ja liikkuvuuden. Toppaus on tehty rei'itetyst&auml; materiaalista, joka tekee siit&auml; hyvin hengitt&auml;v&auml;n ja nopeastikuivuvan antaakseen parhaan mahdollisen treeni- ja kilpakokemuksen.</span></p> <p><span style="line-height: 20.8px;"></span></p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;" width="560"></iframe></p>
  € 83,00
 • <p>Elite py&ouml;r&auml;ilypolvihousut lapsille ja nuorille! Tekniset py&ouml;r&auml;ilypolvihousut tyt&ouml;ille ja pojille kevyest&auml;, hengitt&auml;v&auml;st&auml; materiaalista. Lycra josta shortsit on valmistettu varmistaa optimaalisen istuvuuden ja liikkuvuuden lapselle riippumatta MTB-, tai maantiepy&ouml;r&auml;ilyst&auml;.&nbsp;N&auml;m&auml; py&ouml;r&auml;ilyshortsit ovat tyt&ouml;ille ja pojille, jotka py&ouml;r&auml;ilev&auml;t paljon ja ovat hieman tarkempia laadun suhteen.</p> <p>Housut on varustettu markkinoiden parhaalla<span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;</span><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-kid/" style="line-height: 20.8px;"><u>Endurance Kid</u></a><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella, jonka CyTech/Elastic Interface on kehitt&auml;nyt erityisesti junioreille. Toppaus on suunniteltu vaihtelevalla tiheydell&auml;, jotta se s&auml;ilytt&auml;&auml; mukavuuden pitkill&auml;kin matkoilla. Sen X-Tract materiaalit tekev&auml;t siit&auml; my&ouml;s hyvin hengitt&auml;v&auml;n ja nopeastikuivuvan.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 30px;" width="560"></iframe></p>
  € 79,00
 • Aspect takki lapset on loistava, kevyt ja tuulelta suojaava treenitakki hieman löysemmällä istuvuudella. Juoksutakissa on hengittävät paneelit kainaloissa jotka tekevät takista hyvin hengittävät juostessa. Treenitakissa on yksityiskohtia kuten heijastava vetoketju, nyöri vyötäröllä, kaksi käytännnöllistä vetoketjullista taskua, sekä peukoaloreiät hihoissa.
  € 79,00
 • Element treeniliivi lapsille on täydellinen treeniliivi juoksuun, hiihtoon, jalkapalloon ja muuhun ulkotreeniin, kun takki on liaan lämmin tai pelkkä paita ei riitä. Liivi on vettä- ja tuultahylkivä ja sopii sekä tytöille, että pojille. Joustavat yksityiskohdat tekevät juoksuliivistä hyvin istuvan, joka sopii sekä tytöille, että pojille ja antaa lapselle täyden liikkuvuuden. Treeniliivi on eristetty ja sopii mainiosti takin alle, tai puseron päälle hieman kylmempinä päivinä. Liivissä on hengittävät kohdat kainaloissa ja selässä. Treeniliivi on hyvin varustettu heijastimilla edestä ja takaa, jotka tekevät lapsesta hyvin näkyvän pimeällä.
  € 79,00
 • Tekninen treenitakki säädettävällä hupulla joka sopii mainiosti käyttöön treenatessa ja vapaa-ajalla. Treenitakki on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista, joka suojaa hyvin alilämmöltä. Takissa on eteenpäin taittuvat hihat, jotka tekevät istuvuudesta todella hyvän ja antaa samalla täyden liikkuvuuden. Heijastinyksityiskohdat edessä ja takana varmistavat turvallisuuden pimeällä.
  € 79,00
 • Trainer plus treenitakki lapsille on yksi meidän huippusuosikeistamme ja on ehdottomasti lasten suosikki. Tämä on täydellinen treenitakki tytöille ja pojille, koska sen istuvuus on monipuolinen ja takki sopii melkein kaikkiin lajeihin. Juoksutakissa on joustavat yksityiskohdat, jotka varmistavat lapselle hyvän liikkuvuuden treenatessa. Päällystakissa on kuminauha ja nyöri vyötäröllä niin, että sitä voi helposti säätää. Treenitakki on vuoritettu ja sitä voi käyttää ulkotreeniin, retkeilyyn ja hiihtoon talvella.
  € 79,00
 • Tulossa pian
  • Elite thermo pyöräilypaita juniori
  • Elite thermo pyöräilypaita juniori
  Täydellinen pyöräilypaita tytöille ja pojille, jotka tykkäävät ympärivuotisesta pyöräilysta ulkona. Tämä on eristetty pyöräilypaita harjatulla sisäpinnalla, joka tekee, että paita tuntuu mukavalta ihoa vasten. Pyöräilypaita on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Paidassa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite thermo paidassa on isot hengittävät ja kosteuttasiirtävät kohdat. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin usealla, suurella heijastinyksityiskohdalla.
  € 79,00
 • <p>Elite py&ouml;r&auml;ilyshortsit lapsille ja nuorille! Tekniset py&ouml;r&auml;ilyhousut&nbsp;tyt&ouml;ille ja pojille, kevyest&auml;, hengitt&auml;v&auml;st&auml; materiaalista. Lycra josta shortsit on valmistettu varmistaa optimaalisen istuvuuden ja liikkuvuuden lapselle riippumatta MTB-, tai maantiepy&ouml;r&auml;ilyst&auml;.&nbsp;N&auml;m&auml; py&ouml;r&auml;ilyshortsit ovat tyt&ouml;ille ja pojille, jotka py&ouml;r&auml;ilev&auml;t paljon ja ovat hieman tarkempia laadun suhteen.</p> <p>Housut on varustettu markkinoiden parhaalla<span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;</span><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-kid/" style="line-height: 20.8px;"><u>Endurance Kid</u></a><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella, jonka CyTech/Elastic Interface on kehitt&auml;nyt erityisesti junioreille. Toppaus on suunniteltu vaihtelevalla tiheydell&auml;, jotta se s&auml;ilytt&auml;&auml; mukavuuden pitkill&auml;kin matkoilla. Sen X-Tract materiaalit tekev&auml;t siit&auml; my&ouml;s hyvin hengitt&auml;v&auml;n ja nopeastikuivuvan.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 30px;" width="560"></iframe></p>
  € 69,00

Tarkenna Hakuasi: