Hiihto

Hiihtoladut edessäsi, viileä tuuli kasvoissa ja vapauden tunne jota ei pysty kuvailemaan. Tämän kokemuksen tahdomme luoda hiihdolle ja hiihtotuotteemme junioreille, tytöille ja pojille 7 vuodesta ja ylöspäin ovat luoto antaakseen pienen edun hiihtoladulla. Thomas Alsgaardille ja Team Leaseplanille on ainoastaan parhaat tuotteet tarpeeksi hyvät treenatessa ja kilpaillessa. Olemme maailman suurimman yksityisen hiihtojoukkueen ylpeitä joukkuekavereita ja työskentelemme päivittäin kehittääksemme tuotteita, jotka antavat meidän asiakkaille ja eliitille paremman hiihtokokemuksen. Tuotteemme kannustavat sinua eteenpäin. Hyvää treeni-iloa ja matkaa!

 • Ehdoton voittaja kylminä talvipäivinä. Miesten untuvatakki on täydellinen käyttöön treenimatkalle ja kilpailuihin, mutta on myös todella hgyvä takki vapaa-ajalle. Untuvatakki on tehty tuulenpitävästä ja vedenhylkivästä materiaalista ja siinä on vedenpitävät vetoketjut. Untuvatakissa on käytännöllinen nyöri vyötäröllä, säätömahdollisuuksia, huppu ja mukavuutta parantava fleecevuorillinen kaulus.
  € 149,00
 • Vision kilpapuku lapsille on mukava ja vartalonmytäinen kokovartalopuku. Hiihtopuku on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmistaa oikein hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Puvussa on hengittävät yksityiskohdat hiostavissa kohdissa, jotka varmistavat optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden.
  € 109,00
 • Eristävä ja kevyt treenitakki kylmempiä päiviä varten. Tämä päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustavaa ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Takissa on mesh-kohdat kainaloissa, jonka takia se sopii tytöille ja pojille, sekä tekee takista hyvin hengittävän. Päällystakissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjut ja selkä on varustettu heijastinyksityiskohdilla, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää talvella juoksuun, retkeilyyn sekä hiihtoon. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 109,00
 • Kestävä ja lämmin hiihtotakki lapsille ja junioreille. Hiihtotakki on mukava ja lämmin, ja on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista. Paneeli selässä ja kainaloissa oleva materiaali sisältää stretchiä, joka antaa hyvän liikkuvuuden. Hiihtotakissa on korkea kaulus nyörillä, joka suojaa hyvin tuulelta ja pakkaselta. Heijastinyksityiskohdat edessä ja selässä tekevät sinusta hyvin näkyvän pimeällä. Hiihtotakin istuvuus on kapea ja siinä on kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua edessä.
  € 99,00
 • Element päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustava ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Päällystakissa on mesh-kohdat kainaloissa, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjuissa ja selässä on heijastinyksityiskohdat, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää ympäri vuoden juostessa, retkeillessä ja hiihtäessä. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 99,00
 • Hyvä ja edullinen kilpapuku tytöille, pojille, naisille ja miehille joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän liikkuvuuden ja mukavuuden. Kilpapuvussa on vetoketju edessä ja on helppo pukea. Sopii sekä pitkille, että lyhyille intensiivisille matkoille ladulla.
  € 99,00
 • Treenitakki tilavalla istuvuudella, joka on kehitetty pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka on tuulen- ja vedenhylkivää. Takin sisäpuolella on pehmeää ja teknistä meshkangasta, joka tekee takista lämpimän ja mukavan kylminä päivinä. Päällystakki sopii sekä tytöille, että pojille. Treenitakin selässä on yksityiskohtia, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Päällystakki on hyvin varustettu heijastimilla ja on turvallinen treenivaate talvipimeällä.
  € 95,00
 • Element treeniliivi lapsille on täydellinen treeniliivi juoksuun, hiihtoon, jalkapalloon ja muuhun ulkotreeniin, kun takki on liaan lämmin tai pelkkä paita ei riitä. Liivi on vettä- ja tuultahylkivä ja sopii sekä tytöille, että pojille. Joustavat yksityiskohdat tekevät juoksuliivistä hyvin istuvan, joka sopii sekä tytöille, että pojille ja antaa lapselle täyden liikkuvuuden. Treeniliivi on eristetty ja sopii mainiosti takin alle, tai puseron päälle hieman kylmempinä päivinä. Liivissä on hengittävät kohdat kainaloissa ja selässä. Treeniliivi on hyvin varustettu heijastimilla edestä ja takaa, jotka tekevät lapsesta hyvin näkyvän pimeällä.
  € 79,00
 • Trainer plus treenitakki lapsille on yksi meidän huippusuosikeistamme ja on ehdottomasti lasten suosikki. Tämä on täydellinen treenitakki tytöille ja pojille, koska sen istuvuus on monipuolinen ja takki sopii melkein kaikkiin lajeihin. Juoksutakissa on joustavat yksityiskohdat, jotka varmistavat lapselle hyvän liikkuvuuden treenatessa. Päällystakissa on kuminauha ja nyöri vyötäröllä niin, että sitä voi helposti säätää. Treenitakki on vuoritettu ja sitä voi käyttää ulkotreeniin, retkeilyyn ja hiihtoon talvella.
  € 79,00
 • Kestävät, lämpimät ja mukavat hiihtohousut naisille. Hiihtohousut on vuoritettu ja ovat tuulen- ja vedenhylkivät edestä, sekä joustavat takaa. Hiihtohousujen kapea istuvuus on sovellettu hiihtäjille ja sopivat mainiosti treenimatkoille hiihtoladulla. Hiihtohousut ovat varustettu 3/4 pitkällä vetoketjulla, heijastimilla edestä, käytännöllisellä vetoketjutaskulla, sekä vyötärölla olevalla nyörillä.
  € 69,00
 • Treenihousut sinulle joka rakastaa treenaamista. Housut ovat muotoon ommeltu ja seuraavat liikkeitäsi treenatessa. Päällyshousut ovat tuulenpitävät ja etupuolelta vedenpitävät, joka suojaa hyvin alilämmöltä. Element treenihousut on tehty kevyestä, eristävästä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä ja hiihtäessä.
  € 69,00
 • Klassikot! Nämä monipuoliset treenihousut talveksi on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista edestä, joka antaa hyvän suojan alilämmöltä. Tekninen meshvuori, jonka sisäpinta on harjattu tekee housuista lämpimät kylminä päivinä. Treenihousuissa on joustava takaosa optimaalista liikkuvuutta ja mukavuutta varten. Treenihousuissa on 3/4 pitkät vetoketjut, joiden avulla housuja voi helposti käyttää päällyshousuina kylminä päivinä.
  € 59,00
 • Uudet ja oikein miellyttävät hiihtotrikoot junioreille kylmiä päiviä varten. Thermo trikoissa on pehmeä, lämmittävä materiaali sisäpuolella ja käytännöllinen tasku takana avaimia, pankkikorttia ja puhelinta varten. Trikoiden korkea vyötärö estää raottumiselta trikoiden ja yläosan välissä. Ergonominen muotoilu optimaalisoi liikkuvuuden ja heijastinyksityiskohdat ulkopuolella parantaa näkyvyyttä pimeällä.
  € 59,00
 • Muotoonommellut treenihousut tytöille ja pojille, jotka seuraavat lapsen liikkeitä treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä ja retkeillessä, mutta sopivat myös hiihtoon hyvän välikerraston kanssa.
  € 59,00
 • Vision kilpapaita lapsille on tekninen kilpapaita ergonomisella istuvuudella, joka varmistaa hyvän liikkuvuuden ja tekee paidasta hyvin vartalonmyötäisen. Kilpapaita on kehitetty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmista erittäin hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden.
  € 55,00
 • Trainer plus liivi tytöille ja pojille on täydellinen vaate, kun takki on liian lämmin vaihtoehto, tai pelkkä paita on liian kylmä. Treeniliivissä on tuulen- ja vedenhylkivä materiaali, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Treeniliivi on vuoritettu mesh-materiaalilla, jonka sisäpuoli on harjattu. Tämä tekee liivistä lämpimän ja mukavan kylminä päivinä. Liivissä on käytännölliset heijastinyksityiskohdat, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä.
  € 55,00
 • Ainoastaan netissä
  • Motion hiihtohousut lapset
  • Motion hiihtohousut lapset
  Tekniset päällyshousut miehille lämpimästä mesh-vuoresta. Housut ovat tuulen- ja vedenhylkivät ja ovat normaalit istuvuudelta. Päällyshousuissa on käytännöllinen, vetoketjullinen tasku vyötäröllä, sekä vetoketjut lahkeissa.
  € 49,00
 • Vision kilpatrikoot lapsille ovat tekniset kilpatrikoot ergonomisella istuvuudella, joka varmistaa hyvän liikkuvuuden ja joiden avusta trikoot ovat hyvin vartalonmyötäiset. Trikoot on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja antaa hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Treenitrikoissa on hengittävät yksityiskohdat hiostavissa kohdissa, joka varmistaa optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden. Kilpatrikoot ovat täydelliset tytöille ja pojille, jotka tykkäävät vauhdikkaasta menosta.
  € 49,00
 • Juomavyö monipuoliseen käyttöön. Juomavyö on tehty eristävästä materiaalista, joka pitää juoman kylmänä kesällä ja lämpimän juoman lämpimänä talvella. Juomavyö sopii mainiosti retkeillessä, juostessa ja hiihtäessä.
  € 49,00
 • A great pair of affordable tights for cross-country skiing. Suitable for short and quick runs and unisex, these perfect tights are ideal for both kids and adults and are made of a flexible, elasticated fibres that offer an ultimate in comfort and style.
  € 49,00
 • Käytännöllinen laukku vedenhylkivästä materiaalista, jossa on runsaasti tilaa treenivaatteille ja kengille.
  € 49,00
 • Great cross-country skiing shirt that is ideal for quick, short runs. Made of a tight and comfortable elasticated material, this shirt is quick drying, lightweight and unisex. Perfect for both boys and girls.
  € 44,00
 • Tekninen, lämmin ja mukava pipo ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Heijastinpipo on tehty eristävästä Bi-elastic materiaalista ja pehmeästä fleecevuoresta, jonka sisäpuoli on harjattua. Tämä varmistaa pipon mukavuuden ja hyvän suojan kylminä päivinä. Pipo istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Thermo pipo on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella.
  € 39,00
 • Tämä heijastinotsapanta on täydellinen sinulle, joka treenaa intensiivisesti ulkona kylmempinä päivinä. Panta on ohut, vuoriton ja siinä on hengitysaukot korvissa. Otsapanta istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Air otsapanta on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella. Treeniotsapanta sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 39,00

Tarkenna Hakuasi: