Kisa-asut
 • Vision kilpapuku lapsille on mukava ja vartalonmytäinen kokovartalopuku. Hiihtopuku on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmistaa oikein hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Puvussa on hengittävät yksityiskohdat hiostavissa kohdissa, jotka varmistavat optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden.
  € 109,00
 • Hyvä ja edullinen kilpapuku tytöille, pojille, naisille ja miehille joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän liikkuvuuden ja mukavuuden. Kilpapuvussa on vetoketju edessä ja on helppo pukea. Sopii sekä pitkille, että lyhyille intensiivisille matkoille ladulla.
  € 99,00
 • Vision kilpapaita lapsille on tekninen kilpapaita ergonomisella istuvuudella, joka varmistaa hyvän liikkuvuuden ja tekee paidasta hyvin vartalonmyötäisen. Kilpapaita on kehitetty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmista erittäin hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden.
  € 55,00
 • Vision kilpatrikoot lapsille ovat tekniset kilpatrikoot ergonomisella istuvuudella, joka varmistaa hyvän liikkuvuuden ja joiden avusta trikoot ovat hyvin vartalonmyötäiset. Trikoot on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja antaa hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Treenitrikoissa on hengittävät yksityiskohdat hiostavissa kohdissa, joka varmistaa optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden. Kilpatrikoot ovat täydelliset tytöille ja pojille, jotka tykkäävät vauhdikkaasta menosta.
  € 49,00
 • A great pair of affordable tights for cross-country skiing. Suitable for short and quick runs and unisex, these perfect tights are ideal for both kids and adults and are made of a flexible, elasticated fibres that offer an ultimate in comfort and style.
  € 49,00
 • Great cross-country skiing shirt that is ideal for quick, short runs. Made of a tight and comfortable elasticated material, this shirt is quick drying, lightweight and unisex. Perfect for both boys and girls.
  € 44,00

Tarkenna Hakuasi: