Juoksu ja yleisurheilu
 • Element päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustava ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Päällystakissa on mesh-kohdat kainaloissa, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjuissa ja selässä on heijastinyksityiskohdat, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää ympäri vuoden juostessa, retkeillessä ja hiihtäessä. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 99,00
 • Advance juoksutakki tytöille ja pojille on treenitakki lapsille, jotka rakastavat juoksemista. Tämä on päällystakki, joka seuraa lapsen liikkeitä. Treenitakki on tuulta- ja vettähylkivä ja sopii parhaiten juoksuun keväällä ja syksyllä, mutta sitä voi myös hyvin käyttää viileinä kesäiltoina. Päällystakki on istuvuudeltaan kapea ja siinä on hyvät stretch-kohdat sivuilla, jotka takaavat mahtavan istuvuuden ja liikkuvuuden. Hengitysaukot selässä ja kainaloissa tekevät takista hyvin hengittävän. Juoksutakissa on useita heijastinyksityiskohtia, joka tekee lapsesta näkyvän pimeällä.
  € 89,00
 • Aspect takki lapset on loistava, kevyt ja tuulelta suojaava treenitakki hieman löysemmällä istuvuudella. Juoksutakissa on hengittävät paneelit kainaloissa jotka tekevät takista hyvin hengittävät juostessa. Treenitakissa on yksityiskohtia kuten heijastava vetoketju, nyöri vyötäröllä, kaksi käytännnöllistä vetoketjullista taskua, sekä peukoaloreiät hihoissa.
  € 79,00
 • Tekninen treenitakki säädettävällä hupulla joka sopii mainiosti käyttöön treenatessa ja vapaa-ajalla. Treenitakki on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista, joka suojaa hyvin alilämmöltä. Takissa on eteenpäin taittuvat hihat, jotka tekevät istuvuudesta todella hyvän ja antaa samalla täyden liikkuvuuden. Heijastinyksityiskohdat edessä ja takana varmistavat turvallisuuden pimeällä.
  € 79,00
 • Advance juoksuhousut tytöille ja pojille. Treenihousut ovat kevyet ja ilmavat ja seuraavat lapsen liikkeitä, joka takaa parhaan juoksukokemuksen. Housut on kuvio-ommeltu ja niissä on joustava takapuoli. Etupuoli on tuultaestävä ja vettähylkivä ja polvet ovat kuvio-ommeltu. Advance juoksuhousuissa on nyöri ja kuminauha vyötäröllä, sekä vetoketjut lahkeissa. Juoksuhousut ovat tekniset ja hengittävät ja on kehitetty kevyestä materiaalista. Housuissa on useita heijastinyksityiskohtia, joka takaa turvallisen treenin pimeällä.
  € 69,00
 • Tämä on täydellinen treeniliivi juostessa, hiihtäessä, tai harrastaessa muuta ulkona kun takki on liian lämmin, mutta pelkkä paita ei ole riittävä. Juoksuliivi on hyvin varustettu heijastimilla edestä ja takaa, tehden sinusta näkyvän pimeällä. Treeniliivi on veden- ja tuulenhylkivä. Joustavat paneelit sivuissa tekee istuvuudesta hyvän ja antaa samalla sinulle täyden liikkuvuuden. Liivissä on hengittäviä paneeleja kainaloissa ja hengitysaukko selässä.
  € 69,00
 • Nämä trikoot ovat huippusuositut, eikä syyttä. Advance talvitrikoissa on pehmeä ja mukava harjattu sisäpuoli ja joustava materiaali, joka antaa täyden liikkuvuuden. Treenitrikoot ovat erityisesti kehitetty juoksua varten, mutta sopivat hyvin myös kävelyyn, voimatreeniin ja jalkapallotreeneihin talvella, tai muuten kylminä päivinä. Juoksutrikoot ovat varustettu usealla heijastimella, jotka varmistavat turvallisen treenaamisen pimeällä.
  € 69,00
 • Trainer treenitakki tytöille ja pojille on yksi meidän huippusuosikeistamme ja ehdottomasti lasten suosikki. Tämä on täydellinen treenitakki melkein jokaiseen lajiin. Juoksutakissa on kuminauha ja nyöri vyötäröllä niin, että sitä voi helposti säätää. Treenitakissa on joustavat yksityiskohdat sivuissa, jonka takia malli sopii melkein jokaiselle.
  € 69,00
 • Trainer liivi tytöille ja pojille on täydellinen vaate, kun takki on liian lämmin vaihtoehto, tai pelkkä paita on liian kylmä. Treeniliivissä on tuulen- ja vedenhylkivä materiaali, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Juoksuliivi on muotoonommeltu ja sen joustava materiaali antaa hyvän istuvuuden. Treeniliivissä on hengittävät yksityiskohdat kainaloissa ja siinä on käytännöllisiä heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeässä.
  € 59,00
 • Muotoonommellut treenihousut tytöille ja pojille, jotka seuraavat lapsen liikkeitä treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä ja retkeillessä, mutta sopivat myös hiihtoon hyvän välikerraston kanssa.
  € 59,00
 • Performance takki lapsille on treenitakki Microfiber Airista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuitu materiaali. Treenitakki on muotoonommeltu, joka tekee siitä hyvin istuvan ja antaa täyden liikkuvuuden. Treenitakissa on kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua ja heijastimia.
  € 55,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Trainer housut juniori
  • Trainer housut juniori
  Nämä ovat kevyet ja tekniset treenihousut, jotka on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista edestä, jotka antavat hyvän suojan alilämmöltä. Treenihousuissa on joustava takapuoli ja muotoonommellut polvet, antaakseen täydellisen istuvuuden ja optimaalisen mukavuuden. Treenihousut sopivat juoksuun ja hiihton, tai yleiseksi päällyshousuiksi treenatessa. Päällyshousuissa on heijastinyksityiskohdat polvissa ja pohkeissa. Jos tahdot hieman lämpimämmän mallin, on Trainer hiihtohousut junioreille hyvä vaihtoehto.
  € 52,00
 • Tekninen, kevyt ja mukava pitkähihainen treenipaita, joka sopii hyvin juoksuun hieman kylmempinä päivinä. Paitaa voi hyvin käyttää joko treenatessa, tai treeniin jälkeen. Treenipaidan istuvuus on vartalonmyötäinen ja tuuletuspaneelit hiostavissa kohdissa tehostaa kosteudensiirtoa pois vartalosta.
  € 49,00
 • Käytännöllinen laukku vedenhylkivästä materiaalista, jossa on runsaasti tilaa treenivaatteille ja kengille.
  € 49,00
 • Ainoastaan netissä
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  <p>Meid&auml;n myydyimpien juoksutrikoiden istuvuus on ergonominen ja ovat kehitetty 4-suuntaisesta kompressiomateriaalista, jotta trikoot ovat mahdollisimman mukavat. Trikoot ovat nopeastikuivuvat ja hyvin hengitt&auml;v&auml;t. Trikoissa on vetoketjut nilkoissa, jotka tekev&auml;t trikoiden pukemisesta helpompaa. Trikoissa on heijastinyksityiskohtia ja vetoketjulline tasku takana.</p>
  € 49,00
 • New durable men’s short-sleeve running top. This top can withstand great strain and is therefore great to use for fell running and orienteering. It has a narrow, fitted shape with a zip at the neck. The top breathes well and has a large ventilation panel on the back which transfers heat and sweat effectively. The top also has mesh panels under the arms which provide good ventilation.
  € 45,00
 • Tekninen päällystakki tytöille ja pojille. Päällystakki on tehty microfiber air materiaalista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuitu materiaali. Treenitakki on muotoonommeltu istuvuudeltaan ja antaa täyden liikkuvuuden lapselle. Päällystakki on mainio ympärivuotiseen aktiviteettiin.
  € 44,00
 • Run pitkiä juoksutrikoita voi käyttää treenatessa sisällä ja ulkona melkein ympäri vuoden. Nämä trikoot ilman kompressiota ovat unisex-malli, joka sopii sekä tytöille että pojille. Olemme uusineet trikoiden materiaalit antaakseen sinulle entistä paremman ja joustavamman treenikokemuksen. Treenitrikoissa on hyvin hengittävää ja nopeastikuivuvaa materiaalia, jotka estävät hien jäämistä iholle. Treenitrikoissa on myös vetoketjut lahkeissa, jotka helpottavat pukemista. Juoksutrikoissa on vetoketjullinen takatasku, sekä pieniä heijastinyksityiskohtia edessä ja takana.
  € 44,00
 • Run 3/4 mallisia juoksutrikoita voi käyttää suurimman ajan vuodesta meidän pohjoisissa olosuhteissa. Niitä voi mielellään käyttää yhdessä kompressiosukkien kanssa hieman viileämpinä päivinä alkusyksystä ja keväällä. Nämä trikoot ovat unisex-malli joka sopii tytöille ja pojille. Uudistettu materiaali trikoissa antaa sinulle entistä paremman ja joustavamman treenikokemuksen. Treenitrikoissa on hyvin hengittäviä ja nopeastikuivuvia materiaaleja, jotka estävät hien jäämistä iholle. Vetoketjullinen tasku ja heijastinyksityiskohtia takana.
  € 39,00
 • Ainoastaan netissä
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  <p>Run lyhyet juoksutrikoot lapsille ovat vartalonmy&ouml;t&auml;iset ja hyv&auml;t, tekniset trikoot. Trikoot ovat istuvuudeltaan ergonomiset, joka varmistaa hyv&auml;n liikkuvuuden liikuntatunnille tai muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Juoksutrikoot ovat nopeastikuivuvat ja hyvin joustavat. Malli sopii sek&auml; tyt&ouml;ille, ett&auml; pojille.</p>
  € 39,00
 • Tekninen, lämmin ja mukava pipo ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Heijastinpipo on tehty eristävästä Bi-elastic materiaalista ja pehmeästä fleecevuoresta, jonka sisäpuoli on harjattua. Tämä varmistaa pipon mukavuuden ja hyvän suojan kylminä päivinä. Pipo istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Thermo pipo on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella.
  € 39,00
 • Tämä heijastinotsapanta on täydellinen sinulle, joka treenaa intensiivisesti ulkona kylmempinä päivinä. Panta on ohut, vuoriton ja siinä on hengitysaukot korvissa. Otsapanta istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Air otsapanta on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella. Treeniotsapanta sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 39,00
 • Performance treenihousut lapsille on treenihousut Microfiber Airista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuiti materiaali. Treenihousujen istuvuus on löysä ja niissä on muotoonommellut polvet, joka antaa lapselle täyden liikkuvuuden treenatessa. Performance treenihousut sopivat sekä tytöille, että pojille. Päällyshousuissa on käytännöllisiä heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät pimeässä treenistä turvallista.
  € 39,00

Tarkenna Hakuasi: