Päällysasu
 • Element päällystakki on muotoonommeltu ja seuraa lapsen liikkeitä treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista, joka on joustava ja antaa lapselle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Päällystakissa on mesh-kohdat kainaloissa, jotka tekevät siitä hyvin hengittävän. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakin vetoketjuissa ja selässä on heijastinyksityiskohdat, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää ympäri vuoden juostessa, retkeillessä ja hiihtäessä. Malli sopii sekä tytöille, että pojille.
  € 99,00
 • Advance juoksutakki tytöille ja pojille on treenitakki lapsille, jotka rakastavat juoksemista. Tämä on päällystakki, joka seuraa lapsen liikkeitä. Treenitakki on tuulta- ja vettähylkivä ja sopii parhaiten juoksuun keväällä ja syksyllä, mutta sitä voi myös hyvin käyttää viileinä kesäiltoina. Päällystakki on istuvuudeltaan kapea ja siinä on hyvät stretch-kohdat sivuilla, jotka takaavat mahtavan istuvuuden ja liikkuvuuden. Hengitysaukot selässä ja kainaloissa tekevät takista hyvin hengittävän. Juoksutakissa on useita heijastinyksityiskohtia, joka tekee lapsesta näkyvän pimeällä.
  € 89,00
 • Trainer treenitakki tytöille ja pojille on yksi meidän huippusuosikeistamme ja ehdottomasti lasten suosikki. Tämä on täydellinen treenitakki melkein jokaiseen lajiin. Juoksutakissa on kuminauha ja nyöri vyötäröllä niin, että sitä voi helposti säätää. Treenitakissa on joustavat yksityiskohdat sivuissa, jonka takia malli sopii melkein jokaiselle.
  € 69,00
 • Trainer liivi tytöille ja pojille on täydellinen vaate, kun takki on liian lämmin vaihtoehto, tai pelkkä paita on liian kylmä. Treeniliivissä on tuulen- ja vedenhylkivä materiaali, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Juoksuliivi on muotoonommeltu ja sen joustava materiaali antaa hyvän istuvuuden. Treeniliivissä on hengittävät yksityiskohdat kainaloissa ja siinä on käytännöllisiä heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät lapsesta näkyvän pimeässä.
  € 59,00
 • Muotoonommellut treenihousut tytöille ja pojille, jotka seuraavat lapsen liikkeitä treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä ja retkeillessä, mutta sopivat myös hiihtoon hyvän välikerraston kanssa.
  € 59,00
 • Performance takki lapsille on treenitakki Microfiber Airista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuitu materiaali. Treenitakki on muotoonommeltu, joka tekee siitä hyvin istuvan ja antaa täyden liikkuvuuden. Treenitakissa on kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua ja heijastimia.
  € 55,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Trainer housut juniori
  • Trainer housut juniori
  Nämä ovat kevyet ja tekniset treenihousut, jotka on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista edestä, jotka antavat hyvän suojan alilämmöltä. Treenihousuissa on joustava takapuoli ja muotoonommellut polvet, antaakseen täydellisen istuvuuden ja optimaalisen mukavuuden. Treenihousut sopivat juoksuun ja hiihton, tai yleiseksi päällyshousuiksi treenatessa. Päällyshousuissa on heijastinyksityiskohdat polvissa ja pohkeissa. Jos tahdot hieman lämpimämmän mallin, on Trainer hiihtohousut junioreille hyvä vaihtoehto.
  € 52,00
 • Performance treenihousut lapsille on treenihousut Microfiber Airista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuiti materiaali. Treenihousujen istuvuus on löysä ja niissä on muotoonommellut polvet, joka antaa lapselle täyden liikkuvuuden treenatessa. Performance treenihousut sopivat sekä tytöille, että pojille. Päällyshousuissa on käytännöllisiä heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät pimeässä treenistä turvallista.
  € 39,00

Tarkenna Hakuasi: