Trikoot
 • Nämä trikoot ovat huippusuositut, eikä syyttä. Advance talvitrikoissa on pehmeä ja mukava harjattu sisäpuoli ja joustava materiaali, joka antaa täyden liikkuvuuden. Treenitrikoot ovat erityisesti kehitetty juoksua varten, mutta sopivat hyvin myös kävelyyn, voimatreeniin ja jalkapallotreeneihin talvella, tai muuten kylminä päivinä. Juoksutrikoot ovat varustettu usealla heijastimella, jotka varmistavat turvallisen treenaamisen pimeällä.
  € 69,00
 • Ainoastaan netissä
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  <p>Meid&auml;n myydyimpien juoksutrikoiden istuvuus on ergonominen ja ovat kehitetty 4-suuntaisesta kompressiomateriaalista, jotta trikoot ovat mahdollisimman mukavat. Trikoot ovat nopeastikuivuvat ja hyvin hengitt&auml;v&auml;t. Trikoissa on vetoketjut nilkoissa, jotka tekev&auml;t trikoiden pukemisesta helpompaa. Trikoissa on heijastinyksityiskohtia ja vetoketjulline tasku takana.</p>
  € 49,00
 • Run pitkiä juoksutrikoita voi käyttää treenatessa sisällä ja ulkona melkein ympäri vuoden. Nämä trikoot ilman kompressiota ovat unisex-malli, joka sopii sekä tytöille että pojille. Olemme uusineet trikoiden materiaalit antaakseen sinulle entistä paremman ja joustavamman treenikokemuksen. Treenitrikoissa on hyvin hengittävää ja nopeastikuivuvaa materiaalia, jotka estävät hien jäämistä iholle. Treenitrikoissa on myös vetoketjut lahkeissa, jotka helpottavat pukemista. Juoksutrikoissa on vetoketjullinen takatasku, sekä pieniä heijastinyksityiskohtia edessä ja takana.
  € 44,00
 • Run 3/4 mallisia juoksutrikoita voi käyttää suurimman ajan vuodesta meidän pohjoisissa olosuhteissa. Niitä voi mielellään käyttää yhdessä kompressiosukkien kanssa hieman viileämpinä päivinä alkusyksystä ja keväällä. Nämä trikoot ovat unisex-malli joka sopii tytöille ja pojille. Uudistettu materiaali trikoissa antaa sinulle entistä paremman ja joustavamman treenikokemuksen. Treenitrikoissa on hyvin hengittäviä ja nopeastikuivuvia materiaaleja, jotka estävät hien jäämistä iholle. Vetoketjullinen tasku ja heijastinyksityiskohtia takana.
  € 39,00
 • Ainoastaan netissä
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  • Run trikoot juniori - Revised
  <p>Run lyhyet juoksutrikoot lapsille ovat vartalonmy&ouml;t&auml;iset ja hyv&auml;t, tekniset trikoot. Trikoot ovat istuvuudeltaan ergonomiset, joka varmistaa hyv&auml;n liikkuvuuden liikuntatunnille tai muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Juoksutrikoot ovat nopeastikuivuvat ja hyvin joustavat. Malli sopii sek&auml; tyt&ouml;ille, ett&auml; pojille.</p>
  € 39,00
 • Oikein miellyttävät juoksutrikoot 3/4 pitkänä mallina. Free treenitrikoot ovat hyvä vaihtoehto tytöille ja pojille, jotka tahtovat mukavat ja käytännölliset juoksutrikoot hyvällä liikkuvuudella. Trikoot sopivat monipuoliseen treeniin ulkona keväällä, kesällä ja syksyllä, mutta myös sisätiloissa. Trikoissa on käytännöllinen vetoketjullinen tasku takana.
  € 35,00
 • Kun ulkona on lämmin, tai treenaat intensiivisesti, on nämä oikein lyhyet trikoot junioreille täydelliset. Olemme paranteet materiaalia ja tehneet siitä entistä joustavamman, jotta saat paremman kokemuksen treenatessa tai kilpaillessa. Hipster-trikoot istuvat kuin valetut ja ovat todella mukavat juostessa. Nämä ovat pitkään olleet usean nuoren yleisurheilijan lempituote.
  € 29,00
 • Todella mukavat juoksutrikoot 3/4 pituudella. Free treenitrikoot ovat hyvä vaihtoehto tytöille ja pojille, jotka tahtovat mukavat ja käytännölliset juoksutrikoot hyvällä liikkuvuudella. Trikoot sopivat juoksuun ja muuhun treeniin ulkona sekä keväällä, kesällä ja syksyllä, mutta myös sisätreeniin. Trikoissa on käytännöllinen vetoketjutasku takana.
  € 18,00

Tarkenna Hakuasi: