Lisävarusteet
 • Käytännöllinen laukku vedenhylkivästä materiaalista, jossa on runsaasti tilaa treenivaatteille ja kengille.
  € 49,00
 • Jalkalämmittimet ovat täydelliset viileämmille päiville ja illoille. Nämä ovat mainiot kun pitkälahkeiset housut ovat liian lämpimät ja pelkät shortsit ovat liian kylmät. Käytännölliset irtolahkeet jotka sopivat hyvin pyöräilypaidan taskuun. Nämä ovat pyröilijälle vakiovaruste.
  € 35,00
 • Ihanat jalkalämmittimet viileämmille päiville ja illoille. Nämä ovat mainiot kun pitkälahkeiset housut ovat liian lämpimät ja pelkät shortsit ovat liian kylmät. Irtolahkeet ovat hyvä ratkaisu viileinä kesäiltoina, koska ne ovat käytännölliset ja sopivat hyvin pyöräilypaidan taskuun. Elite irtolahkeet sopivat tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 29,00
 • Irtohihat pyöräilijöille. Irtohihat on saatavilla eri kokoisina ja sopivat tytöille, pojille, naisille ja miehille. Hihat voi helposti ottaa mukaansa taskussa, tai repussa kun olet pyöräilemässä. Irtohihat on valmistettu joustavasta materiaalista ja harjatulla sisäpinnalla. Hihojen yläosissa on silikoonia, jotta hihat pysyvät paremmin paikallaan pyöräillessä. Irtohihat ovat täydelliset päiville jolloin takki on liian lämmin ja pelkkä pyöräilypaita ei riitä.
  € 19,00
 • Vakiovaruste ulkoillessa. Loistava vaate jota voit käyttää kauluksena, pipona tai otsapantana. Kaulus on tehty käytännöllisestä kuidusta, joka on hengittävää ja nopeastikuivuvaa ja sopii siksi hyvin treeniin.
  € 9,00
 • Shiva bidon juomapullo salille, lenkkeilyyn, jalkapalloon tai toimistolle. Juomapullo on saatavilla 750 ml kokoisena.
  € 5,00
 • Juomapullo salille, lenkkeilyyn, jalkapalloon tai toimistolle. Juomapullo on saatavilla 500 ml kokoisena.
  € 4,00

Tarkenna Hakuasi: