Paidat
 • Tulossa pian
  • Elite thermo pyöräilypaita juniori
  • Elite thermo pyöräilypaita juniori
  Elite Thermo lasten ja nuorten pyöräilypaita on täydellinen paita ympärivuotiseen pyöräilyyn. Tämä pyöräilypaita on tehty eristävästä materiaalista, jossa on mukavan tuntuinen, harjattu sisäpinta pitämässä sinut lämpimänä. Paita on napakka ja joustava materiaali takaa hyvän liikkumavapauden. Materiaali on myös hengittävää, joka on tärkeää hikoilun kannalta, jotta välttyisit kylmettymiseltä. Pyöräilypaidassa on kolme käytännöllistä taskua selässä, pidennetty selkämys ja helmassa resori.
  € 79,00
 • Lasten Enduro-pyöräilypaita on kehitetty rata-, maasto- ja alamäkipyöräilyyn. Paita on tehty hengittävästä materiaalista, ja siinä on perinteisiä pyöräilypaitoja väljempi istuvuus. V-pääntie lisää käyttömukavuutta harjoituksissa ja kilpailuissa.
  € 69,00
 • Täydellinen pyöräilypaita tytöille ja pojille hieman viileämpinä päivinä. Pyöräilypaita on vartalonmyötäinen ja sen joustavat yksityiskohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilypaidassa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite paidassa on suuret, hengittävät kohdat jotka siirtävät kosteutta hyvin. Turvallisuus on tärkeää pyöräillessä ja siksi olemme varustaneet takin usealla suurella heijastimella. Sopii käyttöön keväällä, kesällä ja syksyllä.
  € 69,00
 • Tämä on meidän eniten myydyin pyöräilypaitamme. Pyöräilypaidassa on lyhyet hihat, jotka ovat tehty joustavasta ja mukavasta kankaasta, jossa on hengittävä ominaisuus. Elite lyhythihaisen paidan istuvuus on vartalonmyötäinen ja varmistaa että pyöräilypaita istuu tiukasti vartalossa pienentääkseen ilmanvastusta.
  € 59,00
 • Edullinen ja mainio pyöräilypaita treeniin tytöille ja pojille. Hyvällä istuvuudella ja hengittävyydellä varustettu pyöräilypaita. Tämä mukavasta ja hengittävästä materiaalista tehty lyhythihainen pyöräilypäivä lämpimille päiville. Joustava materiaali tekee istuvuudesta ja mukavuudesta hyvän, sekä antaa optimaalisen liikkuvuuden.
  € 35,00

Tarkenna Hakuasi: