Takit
  • Elite Lightshell RS-takki lapsille (RS = removeable sleeves). Tämä on mainio takki lapsille, jotka tykkäävät ympärivuotisesta pyöräilystä. Pyöräilytakista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä, irrottamalla hihat vetoketjulla. Saat paljon rahan edestä valitsemalla tämän treenitakin lapsellesi. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä ja sopii istuvuudeltaan sekä tytöille, että pojille. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja muokattu lapsen istuma-asennon mukaisesti, kun he istuvat pyöränpenkillä. Elite lightshell RS-takki on todella mukava ja hyvin hengittävä. Pyöräilytakin selässä on kolme käytännöllistä taskua.
    € 109,00
  • Kevyt pyöräilytakki hyvällä istuvuudella, joka on erityisesti kehitetty lapsille. Pyöräilytakki on tuulen- ja vedenhylkivä ja tarkoitettu kylmille, sateisille ja tuulisille päiville. Treenitakissa on vartalonmyötäinen istuvuus ja on erityisesti kehitetty pienille pyöräilijöille, kuten tytöt ja pojat. Pyöräilytakin kevyt ja ohut materiaali tekee siitä hyvän varavaatteen pyöräilypaidan tilalle vaihtelevalla kelillä. Takki on kehitetty materiaalista, jossa on hengittävät ominaisuudet. Pyöräilytakissa on heijastinyksityiskohdat, jotta lapsi pysyy näkyvissä pyöräillessä.
    € 59,00
  • Keyvt pyöräilyliivi hyvällä istuvuudella, joka on erityisesti kehitetty tytöille ja pojille. Pyöräilyliivi on tuulen- ja vedenhylkivä ja tarkoitettu kylmille, sateisille ja tuulisille päiville. Treeniliivissä on vartalonmyötäinen istuvuus ja on erityisesti kehitetty pyöräilijöille. Pyöräilyliivin kevyt ja ohut materiaali tekee siitä hyvän varavaatteen pyöräilypaidan tilalle vaihtelevalla kelillä. Liivi on kehitetty materiaalista, jossa on hengittävät ominaisuudet. Pyöräilytakissa on heijastinyksityiskohdat, jotta lapsi pysyy näkyvissä pyöräillessä.
    € 49,00

Tarkenna Hakuasi: