Housut

  • Advance juoksuhousut tytöille ja pojille. Treenihousut ovat kevyet ja ilmavat ja seuraavat lapsen liikkeitä, joka takaa parhaan juoksukokemuksen. Housut on kuvio-ommeltu ja niissä on joustava takapuoli. Etupuoli on tuultaestävä ja vettähylkivä ja polvet ovat kuvio-ommeltu. Advance juoksuhousuissa on nyöri ja kuminauha vyötäröllä, sekä vetoketjut lahkeissa. Juoksuhousut ovat tekniset ja hengittävät ja on kehitetty kevyestä materiaalista. Housuissa on useita heijastinyksityiskohtia, joka takaa turvallisen treenin pimeällä.
    € 69,00
  • Muotoonommellut treenihousut tytöille ja pojille, jotka seuraavat lapsen liikkeitä treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan kylmältä. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä ja retkeillessä, mutta sopivat myös hiihtoon hyvän välikerraston kanssa.
    € 59,00
  • Tekniset päällyshousut tytöille ja pojille. Päällyshousut ovat tehty microfiber air materiaalista, joka on kevyt ja hengittävä mikrokuitu materiaali. Treenihousuissa on muotoonommeltu istuvuus ja antaa täyden liikkuvuuden lapselle. Päällyshousut ovat mainiot ympärivuotiseen aktiviteettiin.
    € 37,00

Tarkenna Hakuasi: