Kisa-asut
 • Meidän huippumalli kilpapuvusta miehille. Tämä on kilpapuku kompressiosta ja lihaksia tukevista kohdista, joka kohentaa lihasten verenkiertoa. Kompressio parantaa palautumistasi ja ehkäisee loukkaantumisen riskejä. Kilpapuku koostuu 34:stä paneelista, jotka ovat todella joustavasta 3D-materiaalista. Tämä varmistaa täydellisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Kilpapuku on hyvin tiukka istuvuudeltaan ja istuu kuin liimattu puettuna. Hengittävät polvitaipeissa parantavat hengittävyyttä treenatessa ja kilpaillessa. Kilpapuvussa on kaksi käytännöllistä ja tyylikästä laserleikattua taskua, joissa voi säilyttää muonaa kilpaillessa.
  € 239,00
 • Vision Kilpapuku miehille on huippusuosikki hiihtoladulle. Kilpapuku on tehty joustavasta ja vakaasta materiaalista, joka varmistaa todella hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Puvussa on tuuletuspaneelit hiostavissa kohdissa, joiden avulla hien siirto on tehokkaampaa kun olet intensiivisessä aktiviteetissa ja hikoat paljon.
  € 199,00
 • Hyvä ja edullinen kilpapuku tytöille, pojille, naisille ja miehille joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän liikkuvuuden ja mukavuuden. Kilpapuvussa on vetoketju edessä ja on helppo pukea. Sopii sekä pitkille, että lyhyille intensiivisille matkoille ladulla.
  € 139,00
 • Kilpapaita kompressiolla miehille. Compress kilpapaita on teknisesti kehitetty ergonomisesti tiukalla istuvuudella ja istuu kuin liimattuna ylävartalossa. Kompressio voi nopeuttaa palautumista ja kohentaa verenkiertoa treenatessa. Compress kilpapaita koostuu mukavasta ja hengittävästä materiaalista, joka on nopeastikuivuva ja joustava. Paidassa on hengittäviä paneeleja olkapäissä ja suurempi paneeli selässä. Tämä on kompressiopaita sinulle, joka tahtoo ylittää uusia rajoja hiihtoladulla. Hiihtopaidassa on silikonireuna helmassa, joka estää sitä liukamasta ylös treenatessa. Treenipaita sopii myös käyttöön muussakin intensiivisessä treenimuodossa.
  € 129,00
 • Miesten tekninen racingpaita kehitetty ampumahiihtäjille. Paidassa on kestävät silikoonikohdat kyynärpäissä ja olkapäissä, jotka varmistavat hyvän pidon ja suojan alttiille kohdille. Racingpaita on hengittävä ja ventiloiva. Racingpaidassa on silikoonireuna vyötärön sisäpuolella pitääkseen paidan kiinni trikoissa.
  € 119,00
 • Huippumalli hiihtotrikoista miehille. Nämä ovat kompressiotrikoot lihaksia tukevilla kohdilla, jotka kohentavat lihasten verenkiertoa. Kompressio parantaa palautumistasi ja ehkäisee loukkaantumisen riskejä. Trikoot koostuvat 34:stä paneelista, jotka ovat todella joustavasta 3D-materiaalista. Tämä varmistaa täydellisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Kompressiotrikoiden istuvuus on tiukka ja istuvat kuin liimatut jaloissa. Hiihtotrikoiden polvitaipeissa on hengittävät paneelit, jotka parantavat hengittävyyttä treenatessa ja kilpaillessa. Kompressiotrikoissa on kaksi käytännöllistä ja tyylikästä laserleikattua taskua, joissa voi säilyttää muonaa kilpaillessa.
  € 109,00
 • Vision racingpaita miehille on tekninen kilpapaita kehitetty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmistaa todella hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Treenipaidassa on tuuletuspaneelit hiostavissa kohdissa varmistaakseen optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden. Paita on täydellinen sinulle, joka tykkää vauhdikkaasta menosta hiihtoladulla.
  € 109,00
 • Miesten tekniset treenitrikoot kehitetty ampumahiihtäjille. Treenitrikoissa on suojaavaa silikoonimateriaalia polvissa, jotka antavat hyvän anti-liuku efektin ja suojan. Trikoiden materiaali on hyvin joustavaa ja varmistaa hyvän liikkuvuuden hiihtoladulla. Hiihtotrikoissa on hyvät hengittävät paneelit hiostavissa kohdissa varmistaakseen optimaalisen kosteudensiirron ja mukavuuden.
  € 99,00
 • Vision racetrikoot miehille ovat tekniset racingtrikoot ergonomisella istuvuudella, joka varmistaa hyvän liikkuvuuden ja jonka avulla trikoot istuvat hyvin ja tiukasti vartaloa vasten. Trikoot on tehty Body shape materiaalista, joka on joustavaa ja varmistaa todella hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Treenitrikoissa on tuuletuspaneelit hiostavissa kohdissa, jotka optimalisoi kosteudensiirron ja mukavuuden. Racingtrikoot ovat täydelliset sinulle, joka tykkää vauhdikkaasta menosta hiihtoladulla.
  € 89,00
 • Hyvä ja edullinen hiihtopaita. Sopii hyvin lyhyille ja nopeille matkoille lapsille, naisille ja miehille. Hiihtopaita on tehty joustavasta materiaalista, joka tekee siitä tiukasti istuvan ja mukavan vartaloa vasten. Racingpaita on hengittävä ja nopeastikuivuva.
  € 79,00
 • Hyvät ja edulliset hiihtotrikoot. Sopivat hyvin lyhyille ja nopeille matkoille lapsille, naisille ja miehille. Hiihtotrikoot ovat tehty joustavasta materiaalista, jotka tekevät niistä tiukasti istuvat ja mukavat vartaloa vasten.
  € 59,00

Tarkenna Hakuasi: