Liivit
 • Höyhenenkevyestä juoksuliivistä on tullut suosikki juoksuun kesällä. Miesten treeniliivi on ilmava, tuulenpitävä ja vedenhylkivä, ja sopii siksi myös päiville, jolloin keli on epävakaa. Treeniliivin kevyt paino ja todella ohut materiaali antaa hyvän juoksumukavuuden ja tekee takista erinomaisen varavaatteen päivinä, jolloin sää on vaihtelevaa. Feather takissa on heijastimet vetoketjussa, jotka tekevät pimeässä treenaamisesta turvallista.
  € 89,00
 • Tämä on täydellinen treeniliivi juoksuun, hiihtoon, jalkapalloon ja muuhun ulkotreeniin, kun takki on liian lämmin, mutta pelkkä paitakaan ei riitä. Juoksuliivi on hyvin varustettu heijastimilla edestä ja takaa, tekemällä sinusta näkyvän pimeällä. Treeniliivi on veden- ja tuulenhylkivä. Sivuissa olevien joustavien paneelien ansiosta juoksuliivi on hyvin istuva ja antaa sinulle täyden liikkuvuuden. Liivissä on hengittävät paneelit kainaloissa ja hengitysaukko selässä.
  € 89,00
 • Täydellinen vaate kun takki on liian lämmin ja pelkkä paita on liian kylmä. Treeniliviissä on tuulen- ja vedenhylkivää materiaalia, joka antaa hyvän suojan alilämmöltä. Treeniliivi on muotoonommeltu ja siinä on joustavia materiaaleja, jotka varmistavat hyvän istuvuuden. Treeniliivissä on hengitysaukot kainaloissa, jotka antavat hyvän hengittävyyden. Liivissä on käytännöllisiä heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät sinusta näkyvän pimeällä.
  € 79,00
 • Tämä on liivi sinulle, joka juoksee, pyöräilee, hiihtää, rullahiihtää ja treenaa pimeällä. Liivi on tuulenpitävä ja siinä on aerodynaamisesti sovellettu istuvuus. Treeniliivi on signaalin keltainen ja siinä on useita heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät sinusta hyvin näkyvän pimeällä. Pyöräilyliivi on kevyt ja ilmava ja on tehty vedenhylkivästä materiaalista. Siinä on suuret tuuletuskohdat joiden avulla liivi siirtää hien helposti pois vartalosta. Juoksuliivi on täydellinen mukaan retkelle, koska se on kevyt ja helposti repussa säilytettävä.
  € 63,00

Tarkenna Hakuasi: