Paidat

 • Olemme todella ylpeitä pystyäksemme esittelemään yhden maailman ehdottomasti nopeimmista pyöräilypaidoista! Aero pyöräilypaita miehille on tulos usean vuoden tutkimuksista ja testauksista tuulitunnelissa yhdessä NTNU:n tutkijoiden kanssa. Olemme testanneet luettomia määriä materiaaleja löytääksemme yhdistelmän, joka antaa täydellisen aerodynamiikan. Aero paidassa on ainutlaatuinen ja tiukka istuvuus, suuret hyvät hengittävät paneelit kainaloissa, todella mukava ja tiukasti istuva materiaali, sekä "golfpallo-rakenne" olkapäissä. Selässä oleva tasku on myös muotoiltu uudelleen, vähentääkseen ilmanvastusta. Team Sparebanken Sörin pyöräilijät tulevat käyttämään tätä paitaa suurimmissa ajoissa Norjassa ja muualla ulkomailla ensi kaudella! Tuulitunnelissa suoritetut testit ovat tuoneet esille mullistavia tuloksia. Verrattuna meidän aiempaan huippumalliin, Pro pyöräilypaitaan, joka myös on todella hyvä paita, säästät sinä 28 sekunttia* tunnin pyöräilyssä! Thor Hushovd on ollut mukana tuotetesteissä ja sanoi itse: «En koskaan uskonut että pyöräilypuku voi olla näin suuri tekijä ensimmäisen ja OK top 10-sijoituksen välillä. Nyt kun näen tutkimustulokset ja kuinka paljon nopeampi Aero on verrattuna "tavalliseen" pyöräilypukuun, olen todella vakuuttunut. Jos ajaisin maantie- ja tempoajoja tänä päivänä, olisi tämä puku jota käyttäisin ja olen vakuuttunut että se tekisi minusta nopeamman!» Lue lisää mullistavista tuloksista täältä: http://blog.trimtex.no/2016/07/20/raskeste-drakten-i-feltet/ *Mittaukset on tehty 1 tunnin ratapyöräillyssä 50 km/t vauhdilla ja 374W keskimäärällä. Testihenkilö on 183cm ja 70kg.
  € 139,00
 • Tämä pyöräilypaita on mahtavan tiukka ja istuu kuin liimattu. Paidassa on äärettömän aerodynaaminen istuvuus ja on tehty kevyestä materiaalista, joka hengittää todella hyvin ja joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Tämä paita antaa minimaalisen ilmanvastuksen ja loistavan liikkuvuuden. Thor Hushovd käyttää ja suosittelee tätä paitaa. NTNU:n aerodynamiikka keskus on myös testannut paidan hyvin tuloksin.
  € 109,00
 • Täydellinen pyöräilypaita sinulle, joka tykkää pyöräillä ulkona ympäri vuoden. Paita on myös yksi Thor Hushovdin suosikeista. Tämä on eristetty pyöräilypaita harjatulla sisäpuolella, joka tekee paidasta mukavan ja lämmittävän ihoa vasten. Pyöräilypaita on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat varmistavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilypaidan selässä on kolme käytännöllistä taskua. Elite thermo paidassa on suuret tuulettavat kohdat, jotka varmistavat kosteudensiirron. Tämä estää alilämmön korkean suorituskyvyn treenissä. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin usealla, suurella heijastin-kohdalla.
  € 99,00
 • Enduro paita miehille on kehitetty käyttöön maasto- ja downhill pyöräilyyn. Tämä on kestävä ja hyvin hengittävä pyöräilypaita, jonka istuvuus on "löysempi" verrattuna tavallisiin pyöräilypaitoihin. V-kaulus kohentaa mukavuutta treenatessa ja kilpaillessa.
  € 89,00
 • Uusi, aerodynaaminen pyöräilypaita miehille tiukalla istuvuudella. Golfpallo-rakenne etupuolella ja selässä optimalisoi ilmanvastuksen. Todella ohut ja hengittävä materiaali olkapäissä varmistaa hyvän hengittävyyden ja kosteudensiirron. Täyspitkä vetoketju etupuolella ja silikoni helmassa, joka estää paitaa liukumasta ylös pyöräillessä. Kolme kookasta taskua selässä jossa voi säilyttää ravinteita, varaosia ja ylimääräisen vaatteen tarvittaessa. Lisäksi käytännöllinen vetoketjullinen tasku sivussa, johon pankkikortti tai avaimet mahtuvat. Ykkösvalinta aktiivisille pyöräilijöille jotka tahtovat uuden suosikkipaidan käyttöön treeniin ja kilpailuun.
  € 89,00
 • Tämä on täydellinen vaate kun lyhythihainen paita käy liian kylmäksi. Pyöräilypaidassa on pitkät hihat, jotka ovat tehty joustavasta ja mukavasta kankaasta, jossa on hengittävä ominaisuus. Elite pitkähihaisen paidan istuvuus on vartalonmyötäinen ja varmistaa että pyöräilypaita istuu tiukasti vartalossa pienentääkseen ilmanvastusta.
  € 79,00
 • Mahtava pyöräilypaita joka on tehty kevyestä ja hengittävästä materiaalista. Tämä on paita, jonka Thor Hushovd valitsi omaan kokoelmaansa ja moni muu Norjalainen pyöräilyseura ovat valinneet paidan treeniin ja kilpailuun. Pyöräilypaidan istuvuus on optimaalinen ja varmistaa sinulle loistavan mukavuuden pyöräilypenkillä. Pyöräilypaita kestää monta tuntia korkean suorituskyvyn treeniä ja on täydellinen sinulle, joka tykkää pitkistä, vauhdikkaista matkoista. Paidassa on kolme käytännölistä taskua selässä, joista yksi on vedenpitävä, vetoketjullinen tasku.
  € 79,00
 • Tämä on meidän eniten myydyin pyöräilypaitamme. Pyöräilypaidassa on lyhyet hihat, jotka ovat tehty joustavasta ja mukavasta kankaasta, jossa on hengittävä ominaisuus. Elite lyhythihaisen paidan istuvuus on vartalonmyötäinen ja varmistaa että pyöräilypaita istuu tiukasti vartalossa pienentääkseen ilmanvastusta.
  € 69,00
 • Tulossa pian
  • Elite Ecogreen pyöräilypaita
  • Elite Ecogreen pyöräilypaita
  Tämä on meidän eniten myydyin pyöräilypaitamme. Pyöräilypaidassa on lyhyet hihat, jotka ovat tehty joustavasta ja mukavasta kankaasta, jossa on hengittävä ominaisuus. Elite lyhythihaisen paidan istuvuus on vartalonmyötäinen ja varmistaa että pyöräilypaita istuu tiukasti vartalossa pienentääkseen ilmanvastusta.
  € 69,00

Tarkenna Hakuasi: