Trikoot

 • Kestävät suunnistustrikoot miehille. Trikoot ovat ilman kompressiota, hengittävät hyvin ja ovat tehty mukavasta ja hyvin joustavasta materiaalista. Juoksutrikoissa on carbon materiaalia erityisesti altistuneissa kohdissa ja sopivat siksi erinomaisesti suunnistukseen ja juoksuun vaativissa olosuhteissa. Trikoissa on nauhallinen vyötärö, vetoketjullinen tasku takana, sekä taskut geelejä varten.
  € 69,00
 • Uudet ja kestävät suunnistustrikoot 3/4 pituudella miehille. Trikoot ovat ilman kompressiota, hengittävät hyvin ja ovat tehty mukavasta ja hyvin joustavasta materiaalista. Juoksutrikoissa on carbon materiaalia erityisesti altistuneissa kohdissa ja sopivat siksi erinomaisesti suunnistukseen ja juoksuun vaativissa olosuhteissa. Trikoissa on nauhallinen vyötärö, vetoketjullinen tasku takana, sekä taskut geelejä varten.
  € 65,00
 • Extreme trikoot ovat erityisesti kehitetyt naisille ja miehille, jotka rakastavat suunistamista ja maastojuoksua. S-trikoot ovat kehitetty hyvin kestävästä materiaalista ja yhdistettynä kestävien saumojen kanssa ovat nämä trikoot suunnistajien suosikit. Suunnistustrikoot sopivat naisille, sekä miehille ja ergonominen istuvuus takaa hyvän liikkuvuuden. Juoksutrikoissa on miellyttävät mesh-paneelit polvitaipeissa, jotka parantavat hengittävyyttä. Suunnistustrikoissa on käytännöllinen vetoketjullinen tasku takana.
  € 58,00
 • Extreme 3/4 trikoot ovat erityisesti kehitetyt naisille ja miehille, jotka rakastavat suunistamista ja maastojuoksua. S-trikoot ovat kehitetty hyvin kestävästä materiaalista ja yhdistettynä kestävien saumojen kanssa ovat nämä trikoot suunnistajien suosikit. Suunnistustrikoot sopivat naisille, sekä miehille ja ergonominen istuvuus takaa hyvän liikkuvuuden. Juoksutrikoissa on miellyttävät mesh-paneelit polvitaipeissa, jotka parantavat hengittävyyttä. Suunnistustrikoissa on käytännöllinen vetoketjullinen tasku takana.
  € 52,00

Tarkenna Hakuasi: