Liivit
  • Miesten Advance-juoksuliivi on täydellinen treenilivi juoksuun ja muuhun ulkoliikuntaan, kun takki on liian lämmin ja juoksupaita liian kylmä. Treeniliivi on vettä- ja tuultahylkivä, ja sen sivuissa on joustavat paneelit, jotka takaavat hyvän istuvuuden ja liikkuvuuden. Kainaloissa on myös hengittävät paneelit ja selässä ilmanvaihtokiilat. Juoksutakki on varustettu heijastimilla edessä ja takana, joka auttaa näkyvyydessä. Kaksi vetoketjutaskua, leukasuoja ja tuulensuoja ovat muita liivin hyviä ominaisuuksia, joiden ansiosta et vaihtaisi sitä pois.
    € 89,00
  • Trainer treeniliivi on muotoonommeltu, kevyt ja monipuolinen treeniliivi, jonka sivuilla on käytetty stretch-materiaalia, joka tekee liivistä mukavan ja joustavan käytössä. Täydellinen vaatevalinta, kun takki on liian lämmin ja pelkkä paita ei riitä. Liivi on tuulta ja vettähylkivä, ja sen selässä on tuuletusaukot, jotka tekevät siitä hengittävän korkean tason aktiviteeteissa ja sopivan erilaisiin treenilajeihin. Trainer-liivissä on vyötärönauha ja kiristysnauhat, kaksi vetoketjullista taskua, leukasuoja, pehmeävuorillinen kaulus ja edessä tuulensuojaläppä, joka estää tuulta pääsemästä vetoketjun läpi iholle. Liivissä on myös heijastinyksityiskohtia parantamassa näkyvyyttä.
    € 79,00
  • Reflect tuuliliivi on tarkoitettu juoksijalle, pyöräilijälle tai hiihtoon/rullahiihtoon pimeässä. Treeniliivi on neonkeltainen, ja siinä on useita heijastinyksityiskohtia, jotka parantavat näkyvyyttä pimeässä. Liivi on tuulenpitävä ja vettähylkivä, ja siinä on aerodynaaminen istuvuus. Tässä kevyessä ja hengittävässä liivissä on joustavat kangaspaneelit sivuilla ja selässä meshneulos, joka auttaa kuljettamaan hikeä pois iholta. Täydellinen lenkille keveytensä ansiosta. Liivi vie vain vähän tilaa. Sopii naisille ja miehille.
    € 63,00

Tarkenna Hakuasi: