Vapaa-aika
 • Storm 750 untuvatakki on huippumalli miehille ja on todella lämmin ja pehmeä. Untuvatakin istuvuus on kapea ja siinä on kaksi kookasta, vetoketjullista taskua sivuissa. Takin täytesuhde on 90/10 untuvaa ja höyheniä ja sen päällysmateriaali on tuulen- ja vedenpitävä. Takki on kevyt ja sen voi helposti pakata mukana tulevaan kassiin, joten se on helppo ottaa mukaan retkelle. Untuvatakissa on ommeltu ja helposti säädettävä huppu, tuulilista ja pehmeä leukasuojus. Olemme varmoja että tästä takista tulee suosikkisi treenimatkoille, kilpailuihin, sekä vapaa-ajalle. Lue lisää meidän untuvan käytön suuntauksista täältä
  € 219,00
 • Ehdoton voittaja kylminä talvipäivinä. Miesten untuvatakki on täydellinen käyttöön treenimatkalle ja kilpailuihin, mutta on myös todella hgyvä takki vapaa-ajalle. Untuvatakki on tehty tuulenpitävästä ja vedenhylkivästä materiaalista ja siinä on vedenpitävät vetoketjut. Untuvatakissa on käytännöllinen nyöri vyötäröllä, säätömahdollisuuksia, huppu ja mukavuutta parantava fleecevuorillinen kaulus.
  € 159,00
 • Storm kevytuntuvatakki huippusuosikki, joka pohjoisessa toimii hyvin ympäri vuoden. Täytesuhde 90/10 untuvaa ja höyheniä. Untuvatakin voi helposti pakata takin mukana tulevaan säilytyskassiin ja on siksi mainio retkikaveri ja seuralainen repussa. Päällysmateriaali eristää hyvin tuulelta ja takissa on kaksi, vetoketjullista etutaskua. Kevyt untuvatakki on mainio yksiltään, tai kuoritakin alle ja sopii yhtä hyvin kaupunki-, sekä metsäkäyttöön, tai eristävänä takkina ennen ja treenin jälkeen. Lue lisää meidän untuvan käytön suuntauksista täältä.
  € 109,00
 • Meidän todella tyylikäs uutuus! Tekninen fleecetakki joka on varmasti mieluisa. Mahtava istuvuus ja ihanan laatuinen materiaali. Takki sopii treeniin ja arkikäyttöön.
  € 89,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Bi-elastic takki miehet
  • Bi-elastic takki miehet
  Tekninen fleecetakki, joka on tehty lämpimästä ja eristävästä stretch-materiaalista joka antaa täyden liikkuvuuden ja hyvän istuvuuden. Harjattu sisäpuoli tekee takista hyvin lämpimän ja täydellisen käyttöön syksyllä ja talvella. Kaksi vetoketjullista taskua etupuolella.
  € 69,00
 • Fleecetakki joka varmasti on mieluisa! Tämä tekninen fleecetakki miehille on perinteisellä designilla ja todella hyvällä istuvuudella. Takista tulee nopeasti uusi suosikkisi. Täydellinen treenimatkalle ja arkipäiväiseen käyttöön. Takissa on harjattu sisäpuoli, kaksi vetoketjullista etutaskua ja korkea kaulus.
  € 59,00
 • Tyylikäs ja käytännöllinen treenipusero naisille ja miehille. Tämä on kestävä ja perinteinen treenipusero jalkapalloon, käsipalloon, yleisurheiluun ja tennikseen. Tämä on pusero, joka sopii jokaiseen lajiin.
  € 59,00
 • Vartalonmyötäinen ja joustava treenipusero miehille teknisillä yksityiskohdilla. Treenipusero on tehty 4-suunta stretch-materiaalista, joka antaa täyden liikuuvuuden ja optmaalisen istuvuuden. Treenipuseron materiaali on hengittävää, joka tekee siitä mukavan ja täydellisen ympärivuotiseen käyttöön, joko yksinään kesällä, keväällä ja syksyllä, tai takin alla talvella.
  € 59,00
 • Vartalonmyötäinen ja joustava huppari miehille teknisillä yksityiskohdilla. Huppari on tehty 4-suunta stretch-materiaalista, joka antaa täyden liikuuvuuden ja optmaalisen istuvuuden. Treenipuseron materiaali on hengittävää, joka tekee siitä mukavan ja täydellisen ympärivuotiseen käyttöön, joko yksinään kesällä, keväällä ja syksyllä, tai takin alla talvella.
  € 59,00
 • Nämä ovat klassiset surffailu- ja uimashortsit miehille. Shortsit ovat tehty ultrakevyestä ja vedenhylkivästä materiaalista. Täydelliset rannalle, veneillessä sekä uintiin. Uimashortseissa on tarratasku vasemassa reidessä ja tarraläppä ja kiritysnauha edessä. Shortsit ovat täydelliset lämpimille kesäpäiville.
  € 49,00
 • Käytännöllinen laukku vedenhylkivästä materiaalista, jossa on runsaasti tilaa treenivaatteille ja kengille.
  € 49,00
 • Tekninen pikeepaita miehille sievällä ja perinteisellä istuvuudella. Pikeepaita on tehty käytännöllisestä materiaalista, joka varmistaa hyvän kosteudensiirron ja optimaalisen mukavuuden. T-paitaa voi käyttää treenatessa, töissä ja vapaa-ajalla.
  € 35,00
 • Pystyykö pipo olemaan yhdistettynä käytännöllinen ja kasuaali? Todellakin! Meidän tyylikäs Flex pipo on loistava istuvuudeltaan ja samalla tyylikäs.
  € 19,00
 • Vakiovaruste ulkoillessa. Loistava vaate jota voit käyttää kauluksena, pipona tai otsapantana. Kaulus on tehty käytännöllisestä kuidusta, joka on hengittävää ja nopeastikuivuvaa ja sopii siksi hyvin treeniin.
  € 9,00
 • Shiva bidon juomapullo salille, lenkkeilyyn, jalkapalloon tai toimistolle. Juomapullo on saatavilla 750 ml kokoisena.
  € 5,00

Tarkenna Hakuasi: