Takit

  Trimtex valikoima

 • Light, comfortable and technical 2.5 layer all-year-round jacket for men. Our shell jacket with hoodie can easily be used all year round as this is both water-repellent, windproof and breathable. The light weight jacket is essential for shorter or longer hikes, and does not take a lot of space in the backpack. Our all-round shell jacket is equipped with Velcro by the sleeves a practical zipper pocket at the chest and also reflexes on the arms and back. The jacket is a bit longer on the backside than the front which ensures better mobility in the terrain. Further, the rain jacket is equipped with a adjustable hoodie.
  € 109,00
 • Flex hupputakki miehille on kapea takki, joka eristää hyvin ja jota voi käyttää ennen, sekä treenin jälkeen. Hupputakissa on täyspitkä vetoketju edessä. Sivuista löytyy myös vetoketjulliset taskut.
  € 75,00
 • Escape fleecetakki on takki, josta et luopuisi koskaan. Tässä klassisesti muotoillussa fleecetakissa on äärimmäisen hyvä muotoilu, ja siitä tulee taatusti vaatekaappisi suosikki. Takissa on harjattu ja pehmeä sisäpinta ja sileä päällinen. Takissa on miellyttävä, korkea kaulus ja kaksi vetoketjullista taskua. Takki on täydellinen arkikäyttöön ja käytettäväksi ennen ja jälkeen treenin. Loistava fleecetakki seura-, joukkue- ja yrityskäyttöön.
  € 59,00

Tarkenna Hakuasi: