Naiset

 • Ainoastaan netissä
  • Compress kilpapuku naiset - Revised
  • Compress kilpapuku naiset - Revised
  Meidän huippumalli kilpapuvusta naisille. Tämä on kilpapuku kompressiosta ja lihaksia tukevista kohdista, joka kohentaa lihasten verenkiertoa. Kompressio parantaa palautumistasi ja ehkäisee loukkaantumisen riskejä. Kilpapuku koostuu 34:stä paneelista, jotka ovat todella joustavasta 3D-materiaalista. Tämä varmistaa täydellisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Kilpapuku on hyvin tiukka istuvuudeltaan ja istuu kuin liimattu puettuna. Hengittävät polvitaipeissa parantavat hengittävyyttä treenatessa ja kilpaillessa. Kilpapuvussa on kaksi käytännöllistä ja tyylikästä laserleikattua taskua, joissa voi säilyttää muonaa kilpaillessa.
  € 239,00
 • Tämä hiihtotakki on meidän huippumalli hiihtoladulle ja on tehty sinulle, joka vaatii erityisen paljon hiihtovaatteista. Kun suorituskyky on korkea on tärkeää, että takki hengittää hyvin estääkseen alilämpöyden. Hiihtotakki on siksi kehitetty hengittävästä materiaalista ja sen selässä on laaserilla leikattuja hengitysreikiä. Materiaali on myös tuulen- ja vedenhylkivä niin, että voit hyvin käyttää takkia huonollakin kelillä. Hiihtotakki on kehitetty hiihtoa varten, mutta sitä voi hyvin myös käyttää päällystakkina ulkoillessa. Aviator hiihtotakki on hyvin joustava ja sen istuvuus on ergonominen. Hiihtotakissa on myös useita heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät sinusta hyvin näkyvän talvipimeällä.
  € 219,00
 • Tämä untuvatakki on huippumalli ja sen laatu ja istuvuus on ainutlaatuinen. Tämä takki päällä pysyt varmasti lämpimänä ja se sopii yhtä hyvin treenimatkalle kuten vapaa-ajalle. Takki on kevyt ja sen voi helposti pakata mukaan tulevaan pussiin niin, että se on helpompi ottaa mukaan matkoille. Untuvatakissa on säädettävä huppu.
  € 219,00
 • Mukava ja vartalonmyötäinen kokonainen racingpuku. Hiihtopuku on tehty joustavasta ja vakaasta materiaalista, joka varmistaa todella hyvän mukavuuden ja liikkuvuuden. Puvussa on tuuletuspaneelit hiostavissa kohdissa, joiden avulla hien siirto on tehokkaampaa kun olet intensiivisessä aktiviteetissa ja hikoat paljon. Racingpuku on täydellinen sinulle, joka tykkää vauhdikkaasta menosta hiihtoladulla.
  € 199,00
 • Tämä pyöräilytakki on muiden PRO sarjan tuotteiden veroinen aerodynamiikan, mukavuuden ja hengittävyyden kannalta. Takki on päivitetty aivan uudella superjoustavalla materiaalilla ja sen istuvuudesta on tehty entistä tiukempi, vähentääkseen ilmanvastusta. Pyöräilytakki sopii erityisesti kilpapyöräilijöille ja sopii täydellisesti epävakaalla kelillä, koska se on tuulenpitävä ja vedenhylkivä.
  € 189,00
 • Täydellinen takki sinulle, joka tykkää ympärivuotisesta pyöräilystä. Tämä on eristetty pyöräilytakki naisille harjatusta sisäpuolesta, jonka ansiosta takki tuntuu mukavalta ihoa vasten. Pyöräilytakki on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilytakissa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite thermo takissa on suuret, tuulettavat kohdat, jotka varmistavat kosteudensiirron. Tämä ominaisuus estää hien aiheuttamaa alilämpötilaa korkean suorituskyvyn aktiviteetissa. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin suurilla heijastin-kohdilla.
  € 179,00
 • Nämä ovat hiihtohousut sinulle, joka vaatii erityisen pajon hiihtovaatteista. Tämä on meidän huippumalli hiihtoladulle. Erittäin mukavat ja vankat hiihtohousut täydellisellä istuvuudella. Hiihtohousut ovat tuulenpitävät ja vedenhylkivät edestä ja niissä on ilmava, hyvin hengittävä stretch-materiaali takana. Hiihtohousut ovat ominaisuudeltaan hyvin hengittävät ja niitä voi yhtä hyvin hiihtoon, kuin maastoulkoiluun. Hiihtohousuissa on 3/4 pitkät vetoketjut, jotta housut pystyy helposti pukemaan hiihtokengät jalassa. Treenihousut ovat varustettu useilla suurilla heijastimilla, jotka tekevät pimeällä treenaamisesta turvallista.
  € 179,00
 • Huippusuosikki! Tämä on treenitakki sinulle joka rakastaa treenaamista. Tämä päällystakki on muotoon ommeltu kapealla istuvuudella ja seuraa liikkeitäsi treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista joka on joustava ja antaa sinulle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Juoksutakissa on mesh-paneelit kainaloissa, jotka antavat hengittävän ominaisuuden takille. Päällystakissa on kaksi vetoketjullista taskua. Takin takapuolelle on painettu heijastin-hiukkasia, jotka tekevät sinusta hyvin näkyvän kun treenaat pimeällä. Juoksutakissa on myös heijastinyksityiskohtia vetoketjuissa ja hihoissa. Treenitakkia voi käyttää ympärivuotiseen juoksuun, retkeilyyn ja hiihtoon. Takki sopii myös hyvin päällystakkina treeniimatkalle.
  € 169,00
 • Instinct juoksutakki naisille on upouusi huippumalli juoksuun kylminä päivinä (syksy/talvi/kevät). Juoksutakki perustuu meidän huippusuosittuun Element takkiin, mutta sen istuvuus hihoissa on hieman tiukempi, parantaakseen liikkuvuutta. Treenitakissa on kevyt,vedenhylkivä materiaali etupuolella ja hihoissa, antaakseen parhaan mahdollisen suojan huonolla ja kylmällä kelillä. Hyvä tuuletus hien poistoa varten on tärkeää. Siksi juoksutakki on varustettu suurilla, laserleikatuilla kohdilla strategisesti sijoitetuissa kohdissa. Treenitakissa on reiät peukaloita varten, jonka avulla sormesi ja ranteesi pysyvät lämpiminä. Takissa on myös kaksi käytännöllistä, vetoketjullista taskua ja kiristysnauha vyötäröllä. Näkyvyys on tärkeää ja tämä takki on varustettu usealla heijastimella!
  € 169,00
 • Elite Lightshell RS-takki naisille (RS = removable sleeves). Tämä on mainio takki sinulle, joka pyöräilee ympäri vuoden. Pyöräilytakissa on vetoketjulla irrotettavat hihat, jonka avulla takista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä. Valitsemalla tämän treenitakin, saat paljon rahan edestä. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävää ja vedenhylkivää. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja mukautettu istuma-asennon mukaan, joka sinulla on pyöräilypenkillä istuessa. Elite lightshell RS-takki on oikein mukava päällä ja hengittää hyvin. Takissa on kolme käytännöllistä taskua selässä.
  € 169,00
 • <p>N&auml;m&auml; ovat uuden sukupolven py&ouml;r&auml;ilyhousut, joista ei l&ouml;ydy vastaavaa pohjoismaiden markkinoilta. N&auml;m&auml; ovat maailmanmestarin, Thor Hushovdin suosikit.&nbsp;Olemme vieneet housut aivan uudelle tasolle mullistavalla istuvuudella, aerodynamiikalla ja mukavuudella. Housuissa on upouudet henkselit, meid&auml;n paras kompressio-materiaali ja huippulaadun toppaus <u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-anatomic-gem-2-women/">Endurance Anatomic 2 Women</a></u>, jonka on kehitt&auml;nyt CyTech/Elastic Interface, joka on maailman johtava toppausten toimittaja. Toppaus on uudelleen muokattu huippumalli Carbon Flash materiaalista, joka varmistaa mahtavan hengitt&auml;vyyden ja kosteudensiirron. Tuote on kehitetty yli 6 tunnin py&ouml;r&auml;ilyretkille ja toppaus antaa optimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden matkan aikana. Toppaus on muotoon ommeltu, antaakseen parhaan mahdollisen istuvuuden matkan pituudesta riippumatta.&nbsp;</p> <p>Lukemattomien tuntien testaukset korkeimmalla tasolla johtivat t&auml;ydelliseen ergonomiseen py&ouml;r&auml;ilyistuvuuteen. Mukava silikooni lahkeissa varmistaa hyv&auml;n mukavuuden ja pit&auml;v&auml;t housut paikallaan. Uudet kompressio-efekti materiaalit varmistaa ylivoimaisen istuvuuden ja liimaavat housut vartaloa vasten. Uudet heijastinyksityiskohdat strategisella sijainnilla varmistaa parhaan mahdollisen turvan tien p&auml;&auml;ll&auml;. N&auml;m&auml; ovat suvereeni huippumalli yhdistetty parhaista materiaaleista ja pystyt&auml;&auml;n vertaamaan markkinoiden kaikista parhaimpiin tuotteisiin. Cykelmagasinet.dk&nbsp;antoi arvostelussaan meid&auml;n Pro py&ouml;r&auml;ilyhousuille 5/6 t&auml;hte&auml;.&nbsp;</p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p>
  € 169,00
 • Uudet, tyylikkäät ja erittäin mukavat pyöräilyshortsit naisille läpivärjätystä, mustasta designista tiukalla istuvuudella. Pyöräilyshortseissa on perinteinen, mutta moderni design ja on hieman pidempi lahkeista verrattuna meidän muihin malleihin. Reisien alapuolelle on lisätty heijastinyksityiskohtia jotka parantavat näkyvyyttä, sekä leveät silikonireunat jotka pitävät pyöräilyshortsit paikallaan aktiviteetissa. Shortsit ovat kehitetty hyvin hengittävästä materiaalista joka varmistaa hyvän mukavuuden. Nämä ovat edulliset ja laadukkaat pyöräilyshortsit, joita voi käyttää sekä treenatessa, että kilpaillessa.
  € 155,00
 • <p>Meid&auml;n Pro py&ouml;r&auml;ilyhousut ovat tinkim&auml;t&ouml;n ja korkealaatuinen tuote t&auml;ydellisell&auml; py&ouml;r&auml;ilyistuvuudella, sovellettu harrastajille, sek&auml; kilpailijoille. Py&ouml;r&auml;ilyshortsit ilman henkseleit&auml;, joissa on t&auml;ydellinen anatoominen istuvuus ja ovat tehty&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">Lycra&reg; Power materiaalista. T&auml;m&auml; varmistaa py&ouml;r&auml;ilyhousujen erinomaisen mukavuuden, liikkuvuuden, sek&auml; minimaalisen ilmanvastuksen.</span></p> <p>Shortsien maailmanluokan&nbsp;toppauksen&nbsp;<u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-anatomic-gem-2-women/">Endurance Anatomic 2 Women</a></u>, on kehitt&auml;nyt Elastic Interface, joka on maailman johtava toppausten toimittaja. Toppaus on tehty Carbon Flash materiaalista, joka varmistaa mahtavan hengitt&auml;vyyden ja kosteudensiirron. Toppaus on kehitetty pitki&auml; matkoja varten ja antaa optimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden matkan aikana. Toppaus on muotoon ommeltu naisille, antaakseen parhaan mahdollisen istuvuuden matkan pituudesta riippumatta. Naisten malli Pro py&ouml;r&auml;ilyshortseista sopii sek&auml; MTB py&ouml;r&auml;ilyyn, ett&auml; maantiepy&ouml;r&auml;ilyyn.</p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p>
  € 149,00
 • Elite Thermo henkelliset housut ilman toppausta. Mahtavat housut sinulle, joka ei anna vuodenajan olla rajoitus pyöräilylle. Vuoritettuissa pyöräilyhousuissa on ergonominen pyöräily-istuvuus ja tuulen- ja vedenhylkivä etupuoli. Takaosaan on lisätty kohtia hengittävästä materiaalista, joiden avulla housut eivät ole liian hiostavat vaikka ovatkin lämpimät. Pyöräilyhousut ovat varustettu useilla heijastimilla edestä ja takaa, jotta pysyt näkyvissä talvipimeällä. Elite thermo pants ilman toppausta; lämpötila-asteikko: +5:stä -10:een. Nolla-asteikosta alaspäin on riippuvainen tuulesta, intensiteetistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta Elite thermo pants on kehitetty olemaan ainoat pyöräilyhousut, jotka tarvitset Suomen talvessa. Miinus viidestä alaspäin jotkut saattavat jo harkita kerrastoa alle, mutta housut ovat kehitetty tätä varten ja kestämään kovimmatkin pohjoiset pakkaset.
  € 139,00
 • Venom thermo bib shortsit naisille ovat meidän syksy- ja talviversio huippusuosituista Elite Race BiB Shortseista. Shortsit ovat täydelliset valikoivalle pyöräilijälle, joka vaatii mukavuutta ja lämpöä sateisina päivinä, ja jopa pyöräillessä lumi- ja räntäsateessa. Shortsit ovat tuulenpitävät ja hyvin vedenhylkivät, mutta hengittävästä materiaalista, joka takaa hyvän mukavuuden ja hengittävyyden. Henkseleissä on silikoni-reunat reisien ympärillä, flatlock-saumat ja toppaus maailmanjohtavalta tuottajalta, CyTechilta.
  € 139,00
 • Treenitakki sinulle joka rakastaa treenaamista. Tämä treenitakki on kapea, muotoon ommeltu ja seuraa liikkeitäsi treenatessa. Päällystakki on tehty pehmeästä softshell-materiaalista joka on joustava ja antaa sinulle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja istuvuuden. Päällystakissa on mesh-paneelit kainaloissa, jotka antavat hengittävän ominaisuuden takille. Päällystakissa on kaksi vetoketjullista taskua. Treenitakki on varustettu heijastinyksityiskohdilla vetoketjuissa ja selässä, joka tekee sinusta näkyvän pimeällä. Treenitakkia voi käyttää ympärivuotiseen juoksuun, päällystakkina treenimatkalla, retkeillessä maastossa ja hiihtäessä.
  € 139,00
 • <p>Pro triathlonpuku on kokopuku kehitetty vauhtia varten. T&auml;ss&auml; triathlonpuvussa on aerodynaaminen istuvuus ja silikonimateriaalia lahkeissa ja hihoissa, jotta puku pysyy paikallaan kilpailun jokaisessa vaiheessa. Intensiivisess&auml; treeniss&auml; kosteudensiirto on t&auml;rke&auml;&auml; ja siksi t&auml;m&auml; skinsuit on muokattu mesh-kohdilla kainaloissa. Kompressiomateriaali on kehitetty erityisesti triathlonia varten, joka tekee mallista optimaalisen sek&auml; uintiin, py&ouml;r&auml;ilyyn, ett&auml; juoksuun. T&auml;ss&auml;&nbsp;unisex mallisessa triathlonpuvussa on k&auml;yt&auml;nn&ouml;llinen vetoketju etupuolella, joka tekee sen pukemisesta helppoa. Puku on kehitetty yhteisty&ouml;ss&auml; Suomen triathlon maajoukkueen kanssa ja on testattu t&auml;ydellisyyteen.</p> <p><span style="line-height: 20.8px;">Puku on varustettu&nbsp;</span><u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/super-tri/">Super-Tri</a></u><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella, jonka maailman johtava italialainen Elastic Interface on luonut. Toppaus on ohut ja sen vaihteteleva tiheys varmistaa hyv&auml;n suojan ja liikkuvuuden. Toppaus on tehty rei'itetyst&auml; materiaalista, joka tekee siit&auml; hyvin hengitt&auml;v&auml;n ja nopeastikuivuvan.</span><span style="line-height: 20.8px;"></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;" width="560"></iframe></p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 30px;" width="560"></iframe></p>
  € 139,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Giro pyöräilyshortsit naiset
  • Giro pyöräilyshortsit naiset
  Uudet aerodynaamiset pyöräilyshortsit naisille golfpallo-rakenteella. Nämä ovat pyöräilyshortsit ilman henkseleitä ja korkealla vyötäröllä, joka on erittäin hyvä ratkaisu, jos et tahdo henkseleitä. Rakenne materiaalissa tekee shortseista entistä aerodynaamisemmat ja tiede, jonka olemme lisänneet tuotekehitykseemme NTNU:n yhteistyön myötä. Istuvuus on kapea, mutta materiaalit ovat joustavat jotta housut tuntuvat kevyiltä ja mukavilta päällä. Tiedämme että toppaus pyöräilyhousuissa on tärkeä ja siksi teemme yhteistyötä italialaisen toimittajan, CyTechin kanssa, jotka toimittavat markkinoiden parhaimpia toppauksia. Pyöräilyshortsit ovat yhdet meidän parhaista malleista istuvuudella, joka on sovellettu aktiivisille pyöräilijöille käyttöön treenatessa ja kilpaillessa.
  € 129,00
 • Kilpapaita kompressiolla naisille. Compress kilpapaita on teknisesti kehitetty ergonomisesti tiukalla istuvuudella ja istuu kuin liimattuna ylävartalossa. Kompressio voi nopeuttaa palautumista ja kohentaa verenkiertoa treenatessa. Compress kilpapaita koostuu mukavasta ja hengittävästä materiaalista, joka on nopeastikuivuva ja joustava. Paidassa on hengittäviä paneeleja olkapäissä ja suurempi paneeli selässä. Tämä on kompressiopaita sinulle, joka tahtoo ylittää uusia rajoja hiihtoladulla. Hiihtopaidassa on silikonireuna helmassa, joka estää sitä liukamasta ylös treenatessa. Treenipaita sopii myös käyttöön muussakin intensiivisessä treenimuodossa.
  € 129,00
 • <p>Mahtavat py&ouml;r&auml;ilyshortsit mukavilla henkseleill&auml;. Meid&auml;n Elite race py&ouml;r&auml;ilyshortsit on varustettu yhdell&auml; markkinoiden parhaimmista toppauksista, Endurance 3 Women,&nbsp;jonka on kehitt&auml;nyt italialainen CyTech/Elastic Interface. Toppaus&nbsp;on erityisesti kehitetty&nbsp;Trimtexille ja on tehty tinkim&auml;tt&ouml;m&auml;st&auml; materiaalista. Materiaali on erinomaisesti hengitt&auml;v&auml; ja kosteuttasiirt&auml;v&auml;, joka tekee mukavuudesta erinomaisen py&ouml;r&auml;illess&auml;. Toppauksen tiheys takaa parhaan mahdollisen suojan pitkill&auml; MTB, tai maantiepy&ouml;r&auml; matkoilla.</p> <p>Thor Hushovd on henkil&ouml;kohtaisesti valinnut Elite Race py&ouml;r&auml;ilyhousut omaan kokoelmaansa. Elite Race py&ouml;r&auml;ilyshortsit ovat my&ouml;s mieluisin vaihtoehto usealla py&ouml;r&auml;ilyseuralle ja sopii hyvin sek&auml; treeniin, ett&auml; kilpailuun. Py&ouml;r&auml;ilyhousujen optimaalinen istuvuus antaa mahtavan mukavuuden py&ouml;r&auml;illess&auml;. Housuja voi k&auml;ytt&auml;&auml; useamman tunnin korkean aktiviteetissa ja ovat t&auml;ydelliset py&ouml;r&auml;ilij&ouml;ille, jotka tykk&auml;&auml;v&auml;t pitkist&auml; ja vauhdikkaista matkoista.</p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" width="560"></iframe></p>
  € 129,00
 • Kestävä hiihtotakki naisille. Hiihtotakki on mukava ja lämmin, ja on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista. Paneeli selässä ja kainaloissa oleva materiaali sisältää stretchiä, joka antaa hyvän liikkuvuuden. Hiihtotakissa on korkea kaulus nyörillä, joka suojaa hyvin tuulelta ja pakkaselta. Heijastinyksityiskohdat edessä ja selässä tekevät sinusta hyvin näkyvän pimeällä. Hiihtotakin istuvuus on kapea ja siinä on kaksi käytännöllistä vetoketjutaskua edessä.
  € 119,00

Tarkenna Hakuasi: