Housut

 • Nämä ovat hiihtohousut sinulle, joka vaatii erityisen pajon hiihtovaatteista. Tämä on meidän huippumalli hiihtoladulle. Erittäin mukavat ja vankat hiihtohousut täydellisellä istuvuudella. Hiihtohousut ovat tuulenpitävät ja vedenhylkivät edestä ja niissä on ilmava, hyvin hengittävä stretch-materiaali takana. Hiihtohousut ovat ominaisuudeltaan hyvin hengittävät ja niitä voi yhtä hyvin hiihtoon, kuin maastoulkoiluun. Hiihtohousuissa on 3/4 pitkät vetoketjut, jotta housut pystyy helposti pukemaan hiihtokengät jalassa. Treenihousut ovat varustettu useilla suurilla heijastimilla, jotka tekevät pimeällä treenaamisesta turvallista.
  € 179,00
 • Treenihousut sinulle joka rakastaa treenaamista. Treenihousut ovat muotoon ommeltu ja seuraavat liikkeitäsi treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan alilämmöltä. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousuissa on pitkät, käytännölliset vetoketjut jotka helpottavat housujen päälle pukemista treenatessa. Treenihousut ovat täydelliset käyttöön juostessa, lämmitellessä, retkeillessä ja hiihtäessä.
  € 99,00
 • Klassikot! Nämä monipuoliset treenihousut talveksi on tehty tuulen- ja vedenhylkivästä materiaalista edestä, joka antaa hyvän suojan alilämmöltä. Tekninen meshvuori, jonka sisäpinta on harjattu tekee housuista lämpimät kylminä päivinä. Treenihousuissa on joustava takaosa optimaalista liikkuvuutta ja mukavuutta varten. Treenihousuissa on 3/4 pitkät vetoketjut, joiden avulla housuja voi helposti käyttää päällyshousuina kylminä päivinä.
  € 89,00
 • Uudet ja oikein miellyttävät hiihtotrikoot naisille kylmiä päiviä varten. Thermo trikoissa on pehmeä, lämmittävä materiaali sisäpuolella ja käytännöllinen tasku takana avaimia, pankkikorttia ja puhelinta varten. Trikoiden korkea vyötärö estää raottumiselta trikoiden ja yläosan välissä. Ergonominen muotoilu optimaalisoi liikkuvuuden ja heijastinyksityiskohdat ulkopuolella parantaa näkyvyyttä pimeällä.
  € 89,00
 • Kestävät, eristävät ja mukavat hiihtohousut naisille. Hiihtohousut on vuoritettu ja ovat tuulen- ja vedenhylkivät edestä, sekä joustavat takaa. Hiihtohousujen kapea istuvuus on sovellettu hiihtäjille ja sopivat mainiosti treenimatkoille hiihtoladulla. Hiihtohousut ovat varustettu 3/4 pitkällä vetoketjulla, heijastimilla edestä, käytännöllisellä vetoketjutaskulla, sekä vyötärölla olevalla nyörillä.
  € 89,00
 • Huippusuosikki! Treenihousut sinulle joka rakastaa treenaamista. Treenihousut ovat muotoon ommeltu kapealla istuvuudella ja seuraa liikkeitäsi treenatessa. Päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitävät edestä, joka antaa hyvän suojan alilämmöltä, kun taas joustava takapuoli tekee niistä todella mukavat ja miellyttävät. Element treenihousut ovat tehty kevyestä ja joustavasta materiaalista. Treenihousut ovat yhtä täydelliset juoksuun, kuin hiihtoon ja retkeilyyn maastossa. Käytä mielelläsi villa-alusvaatteita alla kylminä päivinä ja alemmalla intensiteetillä.
  € 84,00
 • Tekniset päällyshousut kevyestä materiaalista. Päällyshousut ovat tehty microfiber airista, joka on kevyttä ja hengittävää mikrokuitu-materiaalia. Treenihousuissa on muotoon ommeltu istuvuus ja antaa täyden liikkuvuuden. Päällyshousut ovat mainiot kaikkeen ympärivuotiseen aktiviteettiin.
  € 49,00

Tarkenna Hakuasi: