Käsineet
  • Nämä ovat pyöräilyhanskat sinulle, joka tykkää pyöräilystä talvella. Pyöräilyhanskat ovat tuulenpitävät ja vedenhylkivät, joka tekee niistä täydelliset kylminä päivinä pyörän päällä. Hanskojen sisäpuolelle on lisätty suoja painekohtiin jotka on tehty ohuesta ja mukavasta materiaalista, joka antaa hyvän otteen ohjaustangosta. Pyöräilyhanskat ovat mukavat ja hyvin istuvat. Elite thermo hanskat sopivat tytöille, pojille, naisille ja miehille.
    € 49,00
  • Mukavat ja aerodynaamiset pyöräilyhanskat oikein hyvällä istuvuudella. Hanskojen sisäpuolella on lisätty suoja painepisteisiin ja ovat tehty kevyestä ja mukavasta materiaalista, joka takaa hyvän otteen. Pyöräilyhanskat ovat oikein mukavat ja hyvin istuvat.
    € 49,00
  • Nämä ovat mukavat ja hyvin istuvat pyöräilyhanskat. Hanskojen sisäpuolelle on lisätty suoja painekohtiin jotka on tehty ohuesta ja mukavasta materiaalista, joka antaa hyvän otteen. Hanskojen ulkopinta on tehty joustavasta lycra materiaalista, joka varmistaa pyöräilyhanskoille opitmaalisen mukavuuden ja todella hyvän istuvuuden. Elite pyöräilyhanskat sopivat tytöille, pojille, naisille ja miehille.
    € 29,00

Tarkenna Hakuasi: