Takit

 • Tämä pyöräilytakki on muiden PRO sarjan tuotteiden veroinen aerodynamiikan, mukavuuden ja hengittävyyden kannalta. Takki on päivitetty aivan uudella superjoustavalla materiaalilla ja sen istuvuudesta on tehty entistä tiukempi, vähentääkseen ilmanvastusta. Pyöräilytakki sopii erityisesti kilpapyöräilijöille ja sopii täydellisesti epävakaalla kelillä, koska se on tuulenpitävä ja vedenhylkivä.
  € 189,00
 • Täydellinen takki sinulle, joka tykkää ympärivuotisesta pyöräilystä. Tämä on eristetty pyöräilytakki naisille harjatusta sisäpuolesta, jonka ansiosta takki tuntuu mukavalta ihoa vasten. Pyöräilytakki on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilytakissa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite thermo takissa on suuret, tuulettavat kohdat, jotka varmistavat kosteudensiirron. Tämä ominaisuus estää hien aiheuttamaa alilämpötilaa korkean suorituskyvyn aktiviteetissa. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin suurilla heijastin-kohdilla.
  € 179,00
 • Elite Lightshell RS-takki naisille (RS = removable sleeves). Tämä on mainio takki sinulle, joka pyöräilee ympäri vuoden. Pyöräilytakissa on vetoketjulla irrotettavat hihat, jonka avulla takista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä. Valitsemalla tämän treenitakin, saat paljon rahan edestä. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävää ja vedenhylkivää. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja mukautettu istuma-asennon mukaan, joka sinulla on pyöräilypenkillä istuessa. Elite lightshell RS-takki on oikein mukava päällä ja hengittää hyvin. Takissa on kolme käytännöllistä taskua selässä.
  € 169,00
 • Pyöräilytakki viileille, sateisille ja tuulisille päiville. Sadetakki on varustettu teipatuilla saumoilla, jotka tekevät takista 100% vedenpitävän. Pyöräilytakin istuvuus on aerodynaaminen, joka tekee ilmanvastuksesta pienen sekä estää takkia lepattamasta. Sadetakin kevyeden ja ohuen materiaalin ansiosta sen voi helposti pakata pyöräilypaidan taskuun ja käyttää varavaatteena päivinä, jolloin sää on vaihtelevaa. Sadetakissa on pieniä, tuulettavia reikiä kainaloissa. Pyöräilytakissa on käytännölliset, vetoketjulliset taskut selässä. Tuulitakki on varustettu hyvin heijastimilla edestä ja takaa, joka tekee sinusta näkyvän pimeällä.
  € 109,00
 • Höyhenenkevyt pyöräilytakki erityisesti kehitetty viileämmille, sateisille ja tuulisille päiville. Pyöräilytakki naisille on luonnollisesti tehty täydellisellä pyöräilyistuvuudella, jotta se istuu parhaiten pyöräillessä. Takki on todella mukava ja on täydellinen varavaate, koska se sopii tavallisen pyöräilypaidan taskuun. Pyöräilytakissa on käytännöllinen, vetoketjullinen tasku selässä.
  € 99,00
 • Tämä on takki sinulle, joka juoksee, pyöräilee, hiihtää, rullahiihtää ja treenaa pimeällä. Juoksutakki on tuulenpitävä ja sen aerodynaamisesti sovellettu istuvuus. Treenitakki on signaalin keltainen ja siinä on useita heijastinyksityiskohtia, jotka tekevät sinusta hyvin näkyvän pimeällä. Treenitakki on kevyt ja ilmava ja on tehty vedenhylkivästä materiaalista. Siinä on suuret tuuletuskohdat joiden avulla takki siirtää hien helposti pois vartalosta. Takki on täydellinen mukaan retkelle, koska se on helposti pakattava, kevyt ja helposti repussa säilytettävä.
  € 73,00
 • Höyhenenkevyt pyöräilytakki viileämmille, sateisille ja tuulisille päiville. Pyöräilytakin istuvuus on aerodynaaminen, joka tekee ilmanvastuksesta pienen sekä estää takkia lepattamasta. Sadetakin kevyeden ja ohuen materiaalin ansiosta sen voi helposti pakata pyöräilypaidan taskuun ja käyttää varavaatteena päivinä, jolloin sää on vaihtelevaa. Tuulitakissa on mesh materiaalia kainaloissa antaakseen parhaan mahdollisen hengittävyyden. Pyöräilytakissa on käytännölliset, vetoketjulliset taskut selässä. Tuulitakki on varustettu hyvin heijastimilla edestä ja takaa, joka tekee sinusta näkyvän pimeällä.
  € 73,00
 • Kevyt pyöräilytakki hyvällä istuvuudella. Pyöräilytakki on tuulen- ja vedenhylkivä ja sopii hyvin käytettäväksi viileämpinä, sateisina ja tuulisina päivinä. Treenitakin istuvuus tekee siitä hyvin istuvan ja on kehitetty erityisesti pyöräilijöille. Pyöräilytakin kevyen painon ja ohuen materiaalin ansiosta takki sopii hyvin varavaatteena pyöräilypaidan taskussa päivinä, jolloin keli on vaihtelevaa. Pyöräilytakki on kehitetty hengittävästä materiaalista tuulettavalla ominaisuuksilla. Takissa on heijastinyksityiskohtia, jotka pitävät sinut näkyvänä pyörän päällä.
  € 69,00

Tarkenna Hakuasi: