Suunnistushousut

  • Nämä ovat markkinoiden kysytyimmät suunnistushousut. Optimaalinen yhdistelmä materiaaleja varmistaa todella hyvän istuvuuden, kestävyyden ja mukavuuden. Housuissa on muotoonommellut polvet ja vetoketjullinen tasku. S-housut ovat tehty joustavasta kankaasta, joka on kevyttä ja hyvin tuulettavaa.
    € 58,00
  • Ilmavat ja mukavat suunnistushousut jotka ovat kestävät, hengittävät ja kevyet. Suunnistushousujen polvet ovat muotoon ommeltu, jotka antavat housuille täyden liikuvuuden. Suunnistushousuissa on löysä istuvuus ja tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta puettuna ja ovat hyvin mukavat. Treenihousuissa on tarratasku etupuolella. Suunnitushousut ovat täydelliset maastossa aloittelijoille.
    € 39,00
  • Ilmavat ja mukavat 3/4 pituiset suunnistushousut jotka ovat kestävät, hengittävät ja keyvet. Suunnistushousujen polvet ovat muotoon ommeltu, jotka antavat housuille täyden liikuvuuden. Suunnistushousuissa on löysä istuvuus ja tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta puettuna ja ovat hyvin mukavat. Treenihousuissa on tarratasku etupuolella. Suunnitushousut ovat täydelliset maastossa aloittelijoille.
    € 35,00

Tarkenna Hakuasi: