Shortsit
 • Naisten lyhyet Run 2.0 trikoot on lyhennetty versio malliston myydyimmistä pitkistä Run-trikoista. Trikoissa on nyt käytetty entistä parempaa, 4 eri suuntaan joustavaa stretch-materiaalia. Trikoissa on ergonominen istuvuus, ja ne seuraavat luonnollisesti kehon liikkeitä. Materiaali on myös nopeasti kuivuvaa ja erittäin hengittävää, minkä vuoksi lyhyet trikoot sopivat erityisen hyvin intensiivisiin harjoituksiin, kilpailuihin ja juoksemiseen lämpimällä säällä. Run 2.0 -trikoissa on leveä vyötärökaitale ja kiristettävät nyörit istuvuuden säätämiseksi.
  € 39,00
 • Nämä kevyet ja miellyttävät Spark-shortsit on kehitetty erityisesti käsi- ja jalkapalloon. Shortseja voidaan käyttää hyvin sekä harjoituksissa että kilpailuissa. Ne on tehty teknisestä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti hikeä ja takaa käyttömukavuuden. Housuissa on miellyttävästä verkkomateriaalista tehdyt alushousut.
  € 35,00
 • Naisten lyhyet Free-trikoot on tarkoitettu sinulle, joka haluat mukavat, pehmeät ja käytännöliset juoksutrikoot, joissa on hyvä liikkumavapaus. Edulliset treenishortsit, jotka sopivat kohtalaiseen treeniin ulkona ja sisällä. Shortseissa on nyörillinen, joustava vyötäröneulos ja takana käytännöllinen vetoketjutasku. Loistavat shortsit joukkueelle, seuroille ja urheiluklubelle omalla designilla.
  € 35,00
 • Run 2.0 hipsterit ovat lyhyet trikooshortsit intensiiviselle treenaajalle lämpimiin olosuhteisiin tai sisäharjoitteluun. Hipster-shortsit ovat joustavat ja tyköistuvat, ja niissä on erittäin miellyttävä juosta. Shortseissa on leveä vyötärökaitale ja kiristettävät nyörit istuvuuden säätämiseksi. Vyötärökaitaleen sisäpuolella on myös mesh-osio.
  € 35,00
 • Naisten Free-hipsterit ovat hyvin lyhyet shortsit erittäin lämpimiin päiviin tai salille. Joustavat, mukavat ja käytännölliset hipsterit, joissa on hyvä liikkumavapaus. Treenihipstereissä on joustava, nyörillinen vyötäröneulos ja takapuolella käytännöllinen vetoketjutasku. Loistava valinta, jos haluat lyhyet ja napakat shortsit.
  € 31,00
 • Run naisten hipsterit intensiiviseen treeniin, lämpimään säähän tai salille. Hipstershortsit ovat joustavat, napakasti istuvat ja juostessa erittäin mukavat päällä. Hipstereissä on leveä, nyörillinen vyötärönauha, joka lisää niiden mukavuutta. Vyötärön sisäpinnassa on myös hengittävä meshvuori. Nämä hipsterit ovat useiden naisurheilijoiden suosikki.
  € 19,00 € 35,00

Tarkenna Hakuasi: