Päähineet
 • Tekninen, lämmin ja mukava pipo ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Heijastinpipo on tehty eristävästä Bi-elastic materiaalista ja pehmeästä fleecevuoresta, jonka sisäpuoli on harjattua. Tämä varmistaa pipon mukavuuden ja hyvän suojan kylminä päivinä. Pipo istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Thermo pipo on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella.
  € 39,00
 • Tämä heijastinotsapanta on täydellinen sinulle, joka treenaa intensiivisesti ulkona kylmempinä päivinä. Panta on ohut, vuoriton ja siinä on hengitysaukot korvissa. Otsapanta istuu tiukasti ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Air otsapanta on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella. Treeniotsapanta sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 39,00
 • Tämä heijastinpipo on täydellinen sinulle, joka treenaa intensiivisesti ulkona talvella. Treenipipo on ohut ja kokonaan ilman vuorta ja hengitysaukoilla korvien kohdalla. Pipo on tiukka ja eristää hyvin tuuliselta keliltä. Reflect Air cap on täynnä pieniä heijastimia, jotka tekevät sinusta näkyvän talvella. Treenipipo sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 35,00
 • Heijastinpipossa on verkko-vuori, joka eristää hyvin myös kevyessä treenissä syksyllä ja talvella. Treenipipo sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille ja on myös loistava vapaa-ajalle, sekä heijastinvaatteena kävelyretkelle lapsille ja aikuisille.
  € 35,00
 • Ihana termopipo tytöille, pojille, naisille ja miehille. Tämä on tekninen ja mukava hiihtopipo ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Pipo on tehty eristävästä Bi-Elastic materiaalista ja harjatusta fleecevuoresta, joka tekee piposta hyvin mukavan ja suojaavan kylminä päivinä.
  € 35,00
 • Tämä on suosikkipipo jota voi käyttää treenatessa ja vapaa-ajalla. Malli sopii tytöille, pojille, naisille ja miehille. Treenipipon ulkopuoli on tehty joustavasta materiaalista ja sen sisäpuoli on eristetty hengittävällä verkkovuorella. Pipo sopii hyvin treeniin keväällä, syksyllä ja talvella. Treenipipo on sekä hengittävä, että eristävä.
  € 29,00
 • Joustava ja leveä otsapanta tytöille, pojille, naisille ja miehille. Otsapantaa voi käyttää treenatessa ja vapaa-ajalla. Treenipanta sopii hyvin treeniin keväällä, syksyllä ja talvella. Treenipanta on sekä hengittävä, että eristävä.
  € 29,00
 • Tämä on treenipipo sinulle joka harrastaa korkean suorituskyvyn treenaamista kylminä päivinä. Treenipipo on joustava ja eristävä ja sopii mainiosti korkean suorituskyvyn treeniin. Malli on sopeutettu tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 29,00
 • Podium lippiksen istuvuus on erinomainen ja se suojaa hyvin silmiä auringolta aurinkoisina päivinä. Lippis on takaa säädettava ja sopii melkein jokaiseen pään kokoon.
  € 25,00
 • Joustava otsapanta tytöille, pojille, naisille ja miehille. Otsapantaa voi käyttää treenatessa ja vapaa-ajalla. Treenipanta sopii hyvin treeniin keväällä, syksyllä ja talvella. Treenipanta on sekä hengittävä, että eristävä.
  € 19,00
 • Ilmava treeniotsapanta tytöille, pojille, naisille ja miehille. Tämä on täydellinen otsapanta sinulle, joka harrastaa korkean suorituskyvyn treenaamista kylminä päivinä. Treeniotsapanta on joustava ja eristävä ja sopii mainiosti korkean suorituskyvyn treeniin.
  € 19,00
 • Vakiovaruste ulkoillessa. Loistava vaate jota voit käyttää kauluksena, pipona tai otsapantana. Kaulus on tehty käytännöllisestä kuidusta, joka on hengittävää ja nopeastikuivuvaa ja sopii siksi hyvin treeniin.
  € 9,00
 • Mahtava otsapanta tytöille, pojille, naisille ja miehille, joka pitää kosteuden poissa silmistä. Otsapanta on tehty joustavasta materiaalista ja sen sisäpuoli on froteesta, joka absorboi hikeä. Otsapanta on täydellinen käyttöön juostessa, treenatessa, jalkapalloillessa ja pyöräillessä.
  € 5,00
 • Käytännöllinen ja tyylikäs otsapanta, joka pitää hiukset poissa kasvoilta treenatessa ja estää hien valumasta kasvoille. Otsapanta on hyvin joustava ja sopii siksi yhtä hyvin lapsille, kuin naisille ja miehille. Treenipantaa voi käyttää treenatessa ja kilpaillessa.
  € 5,00

Tarkenna Hakuasi: