Pyöräily

 • Tulevaisuus on saapunut miesten Aero tempopuvun muodossa. Puku on määritelmä täydellisestä aerodynmiikasta ja minimaalisesta ilmanvastuksesta. Tämän kehityksessä ei ole säästelty ja yhteistyössä NTNU:n tutkijoiden kanssa olemme kehittäneet ehdottomasti yhden maailman nopeimmista tempopuvuista. Usean vuoden testaus tuulitunnelissa on mahdollistanut tempopuvun luomisen optimaalisella päällys rakenteella ja ainutlaatuisella, ergonomisella ja tiukalla istuvuudella. Puvussa on muun muassa "raita-rakenne" reisissä ja kainaloissa, sekä "golfpallo-rakenne" olkapäissä, jotka ovat erityisesti altistuneita tuulelle maatessasi tempoasennossa, tai istuessasi pöyrän päällä. Aero tempopuku on ainutlaatuinen ja tekniset yksityiskohdat, sekä yhdistelmät eri materiaaleista ylä- ja alaosassa ovat viimeistä päälle suunnitellut. Puvussa on suuret ja hyvät hengittävät paneelit, jotka varmistaa hyvän hiensiirron, kun intensiivisyys on korkea. Maailman johtava TT-toppaus Cytechilta varmistaa hyvän mukavuuden ja suojan pyörän penkillä. Team Sparebanken Sör tulee käyttämään tätä pukua ensi kauden suurissa kansallisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Tuulitunnelissa suoritetut testit todistaa että Aero pyöräilypaita ja -housut ovat 44 sekunttia* nopeammat kuin meidän aikaisempi huippumalli Pro paita ja housut. NTNU:n tutkijat sanovat että säästetty aika Aero tempopuvussa on entistä suurempi! Thor Hushovd osallistui Aero tempopuvun testauksessa ja sanoo itse: «Aero kokoelma on kehitetty yksi pilke silmässä - paras mahdollinen aerodynamiikka. Tämä puku tekee sinusta kerta kaikkiaan nopeamman ja säästät arvokasta aikaa ja watteja pelkästään vaihtamalla pyöräilypukua». *Mittaukset on tehty 1 tunnin ratapyöräillyssä 50 km/t vauhdilla ja 374W keskimäärällä. Testihenkilö on 183cm ja 70kg.
  € 279,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  Uusi erittäin aerodynaaminen speedsuit, tai täyspuku miehille. Giro speedsuit on todella nopea puku tiukalla istuvuudella, joka soveltuu täydellisesti kilpailuihin tai intensiivisiin treeneihin jolloin jokainen sekuntti lasketaan. Puvussa on käytännöllinen 2in1 ratkaisu aukolla ylä- ja alaosan välissä. Kokopitkän vetoketjun avulla puvun voi aukaista etupuolelta. Tämä ratkaisu tekee puvusta todella miellyttävän ja samalla se säilyttää kokopuvun aerodynaamiset edut. Verrattuna joihinkin tempopukuihin on Giro speedsuitissa kolme taskua takana, jossa voi säilyttää ravinteita, varaosia, tai ylimääräisen vaatteen. Valituissa materiaaleissa olemme keskittyneet aerodynamiikkaan ja puvussa on golfpallo-rakenne olkapäissä ja laser-leikatut hihat. Etsitkö aerodynaamista pukua joka samalla sisältää mukavuuden ja säilyttämisen, on Giro speedsuit täydellinen vaihtoehto!
  € 199,00
 • <p>Aero henksellisill&auml; py&ouml;r&auml;ilyshortseilla miehille toivotamme sinut tervetulleeksi tulevaisuuteen ja aerodynamiikan maailmaan. Yhdess&auml; NTNU:n tutkijoiden kanssa olemme kehitt&auml;neet maailman johtavat py&ouml;r&auml;ilyshortsit mullistavalla teknologialla ja aerodynamiikalla. Usean vuoden tutkimukset ovat johtaneet optimaalisen yhdistelm&auml;&auml;n materiaaleja ja p&auml;&auml;llys-koostumuksia, jotka p&auml;ihitt&auml;v&auml;t kaikki aiemmat ilmanvastuksen enn&auml;tykset. Housuissa on maailman johtava ja uudelleen kehitetty toppaus Elastic Interface, joka varmistaa todella hyv&auml;n mukavuuden ja suojan py&ouml;r&auml;n penkill&auml;. Verrattuna Pro henksellisiin py&ouml;r&auml;ilyshortseihin, jotka my&ouml;s ovat eritt&auml;in hyv&auml;t ja nopeat py&ouml;r&auml;ilyhousut, s&auml;&auml;st&auml;t sin&auml; 16 sekunttia* tai per&auml;ti 5 wattia* tunnin py&ouml;r&auml;ilyss&auml;, k&auml;ytt&auml;ess&auml;si Aero henksellisi&auml; py&ouml;r&auml;ilyshortseja. S&auml;&auml;stettyj&auml; sekuntteja ja watteja kertyy helposti pidemm&auml;n kilpailun/ajon aikana. Team Sparebanken S&ouml;r tulee k&auml;ytt&auml;m&auml;&auml;n n&auml;it&auml; ensi kaudella, ja joukkueen omistajat Thor Hushovd on ollut mukana Aero kokoelman tuotetesteiss&auml;. H&auml;n sanoo itse: &laquo;En koskaan uskonut ett&auml; py&ouml;r&auml;ilypuku voi olla n&auml;in suuri tekij&auml; ensimm&auml;isen ja OK top 10-sijoituksen v&auml;lill&auml;. Nyt kun n&auml;en tutkimustulokset ja kuinka paljon nopeampi Aero on verrattuna &quot;tavalliseen&quot; py&ouml;r&auml;ilypukuun, olen todella vakuuttunut. Jos ajaisin maantie- ja tempoajoja t&auml;n&auml; p&auml;iv&auml;n&auml;, olisi t&auml;m&auml; puku jota k&auml;ytt&auml;isin ja olen vakuuttunut ett&auml; se tekisi minusta nopeamman!&raquo; Lue lis&auml;&auml; mullistavista tuloksista t&auml;&auml;lt&auml;: http://blog.trimtex.no/2016/07/20/raskeste-drakten-i-feltet/ *Mittaukset on tehty 1 tunnin ratapy&ouml;r&auml;illyss&auml; 50 km/t vauhdilla ja 374W keskim&auml;&auml;r&auml;ll&auml;. Testihenkil&ouml; on 183cm ja 70kg.</p>
  € 189,00
 • Tämä pyöräilytakki on muiden PRO sarjan tuotteiden veroinen aerodynamiikan, mukavuuden ja hengittävyyden kannalta. Takki on päivitetty aivan uudella superjoustavalla materiaalilla ja sen istuvuudesta on tehty entistä tiukempi, vähentääkseen ilmanvastusta. Pyöräilytakki sopii erityisesti kilpapyöräilijöille ja sopii täydellisesti epävakaalla kelillä, koska se on tuulenpitävä ja vedenhylkivä.
  € 189,00
 • Täydellinen takki sinulle, joka tykkää ympärivuotisesta pyöräilystä. Tämä on eristetty pyöräilytakki naisille harjatusta sisäpuolesta, jonka ansiosta takki tuntuu mukavalta ihoa vasten. Pyöräilytakki on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilytakissa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite thermo takissa on suuret, tuulettavat kohdat, jotka varmistavat kosteudensiirron. Tämä ominaisuus estää hien aiheuttamaa alilämpötilaa korkean suorituskyvyn aktiviteetissa. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin suurilla heijastin-kohdilla.
  € 179,00
 • Täydellinen takki sinulle, joka tykkää ympärivuotisesta pyöräilystä. Tämä on eristetty pyöräilytakki miehille harjatusta sisäpuolesta, jonka ansiosta takki tuntuu mukavalta ihoa vasten. Pyöräilytakki on vartalonmyötäinen ja sen joustavat kohdat antavat hyvän liikkuvuuden. Pyöräilytakissa on kolme käytännöllistä taskua selässä. Elite thermo takissa on suuret, tuulettavat kohdat, jotka varmistavat kosteudensiirron. Tämä ominaisuus estää hien aiheuttamaa alilämpötilaa korkean suorituskyvyn aktiviteetissa. Turvallisuus pyöräillessä on tärkeää ja siksi olemme varustaneet tämän takin suurilla heijastin-kohdilla.
  € 179,00
 • <p>Tahdotko kiri&auml; pienet sekunnit pois? Silloin tempopuku on oikea valinta sinulle. T&auml;m&auml; on phantompuku, jossa useampi meid&auml;n joukkueistamme ajaa. Mm. Team Sparebanken S&Oslash;R. Tempopuku on tarkkaan testattu NTNU:n tuulitunnellissa kehitt&auml;&auml;ksemme aerodynaamisimman phantompuvun. Puku koostuu 18:sta muotoonleikatusta kohdasta, jotka yhdess&auml; joustavan lycran ja flatlock saumojen kanssa antavat puvulle t&auml;yden liikkuvuuden, korkean mukavuuden ja minimaalisen ilmanvastuksen. Anti-liuku nauha reisiss&auml; varmistaa, ett&auml; puku pysyy paikallaan. Puku sopii sek&auml; miesten ja naisten puvuksi.</p> <p>Puku on varustettu&nbsp;<u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/multi-d-anatomic-men/">Multi-D Anatomic</a></u><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella,&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">jonka maailman johtava italialainen CyTech/Elastic Interface on luonut.&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">Toppaus on huippumalli&nbsp;ja sen vaihteteleva tiheys varmistaa hyv&auml;n suojan ja liikkuvuuden pitkill&auml; matkoilla. Materiaali josta toppaus on tehty on my&ouml;s hengitt&auml;v&auml; ja kosteuttasiirt&auml;v&auml;, parantaakseen mukavuuttasi. Toppaus on anatoomisesti muotoiltu parantaakseen istuvuutta.</span></span></span></p> <p><span style="line-height: 20.8px;"></span></p> <p style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p> <p style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" width="560"></iframe></p>
  € 169,00
 • Elite Lightshell RS-takki miehille (RS = removable sleeves). Tämä on mainio takki sinulle, joka pyöräilee ympäri vuoden. Pyöräilytakissa on vetoketjulla irrotettavat hihat, jonka avulla takista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä. Valitsemalla tämän treenitakin, saat paljon rahan edestä. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävää ja vedenhylkivää. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja mukautettu istuma-asennon mukaan, joka sinulla on pyöräilypenkillä istuessa. Elite lightshell RS-takki on oikein mukava päällä ja hengittää hyvin. Takissa on kolme käytännöllistä taskua selässä.
  € 169,00
 • <p>N&auml;m&auml; ovat uuden sukupolven py&ouml;r&auml;ilyhousut, joista ei l&ouml;ydy vastaavaa pohjoismaiden markkinoilta. N&auml;m&auml; ovat maailmanmestarin, Thor Hushovdin suosikit.&nbsp;Olemme vieneet housut aivan uudelle tasolle mullistavalla istuvuudella, aerodynamiikalla ja mukavuudella. Housuissa on upouudet henkselit, meid&auml;n paras kompressio-materiaali ja huippulaadun toppaus <u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-anatomic-2-men/" target="_blank">Endurance Anatomic 2 Men</a></u>, jonka on kehitt&auml;nyt Elastic Interface, joka on maailman johtava toppausten toimittaja. Toppaus on uudelleen muokattu huippumalli Carbon Flash materiaalista, joka varmistaa mahtavan hengitt&auml;vyyden ja kosteudensiirron. Tuote on kehitetty yli 6 tunnin py&ouml;r&auml;ilyretkille ja toppaus antaa optimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden matkan aikana. Toppaus on muotoon ommeltu, antaakseen parhaan mahdollisen istuvuuden matkan pituudesta riippumatta.&nbsp;</p> <p>Lukemattomien tuntien testaukset korkeimmalla tasolla johtivat t&auml;ydelliseen ergonomiseen py&ouml;r&auml;ilyistuvuuteen. Mukava silikooni lahkeissa varmistaa hyv&auml;n mukavuuden ja pit&auml;v&auml;t housut paikallaan. Uudet kompressio-efekti materiaalit varmistaa ylivoimaisen istuvuuden ja liimaavat housut vartaloa vasten. Uudet heijastinyksityiskohdat strategisella sijainnilla varmistaa parhaan mahdollisen turvan tien p&auml;&auml;ll&auml;. N&auml;m&auml; ovat suvereeni huippumalli yhdistetty parhaista materiaaleista ja pystyt&auml;&auml;n vertaamaan markkinoiden kaikista parhaimpiin tuotteisiin. Cykelmagasinet.dk&nbsp;antoi arvostelussaan meid&auml;n Pro py&ouml;r&auml;ilyhousuille 5/6 t&auml;hte&auml;.&nbsp;</p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p>
  € 169,00
 • Elite Lightshell RS-takki naisille (RS = removable sleeves). Tämä on mainio takki sinulle, joka pyöräilee ympäri vuoden. Pyöräilytakissa on vetoketjulla irrotettavat hihat, jonka avulla takista voi helposti tehdä liivin vaihtelevalla kelillä. Valitsemalla tämän treenitakin, saat paljon rahan edestä. Pyöräilytakin materiaali on tuulenpitävää ja vedenhylkivää. Pyöräilytakin istuvuus on ergonominen ja mukautettu istuma-asennon mukaan, joka sinulla on pyöräilypenkillä istuessa. Elite lightshell RS-takki on oikein mukava päällä ja hengittää hyvin. Takissa on kolme käytännöllistä taskua selässä.
  € 169,00
 • <p>N&auml;m&auml; ovat uuden sukupolven py&ouml;r&auml;ilyhousut, joista ei l&ouml;ydy vastaavaa pohjoismaiden markkinoilta. N&auml;m&auml; ovat maailmanmestarin, Thor Hushovdin suosikit.&nbsp;Olemme vieneet housut aivan uudelle tasolle mullistavalla istuvuudella, aerodynamiikalla ja mukavuudella. Housuissa on upouudet henkselit, meid&auml;n paras kompressio-materiaali ja huippulaadun toppaus <u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-anatomic-gem-2-women/">Endurance Anatomic 2 Women</a></u>, jonka on kehitt&auml;nyt CyTech/Elastic Interface, joka on maailman johtava toppausten toimittaja. Toppaus on uudelleen muokattu huippumalli Carbon Flash materiaalista, joka varmistaa mahtavan hengitt&auml;vyyden ja kosteudensiirron. Tuote on kehitetty yli 6 tunnin py&ouml;r&auml;ilyretkille ja toppaus antaa optimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden matkan aikana. Toppaus on muotoon ommeltu, antaakseen parhaan mahdollisen istuvuuden matkan pituudesta riippumatta.&nbsp;</p> <p>Lukemattomien tuntien testaukset korkeimmalla tasolla johtivat t&auml;ydelliseen ergonomiseen py&ouml;r&auml;ilyistuvuuteen. Mukava silikooni lahkeissa varmistaa hyv&auml;n mukavuuden ja pit&auml;v&auml;t housut paikallaan. Uudet kompressio-efekti materiaalit varmistaa ylivoimaisen istuvuuden ja liimaavat housut vartaloa vasten. Uudet heijastinyksityiskohdat strategisella sijainnilla varmistaa parhaan mahdollisen turvan tien p&auml;&auml;ll&auml;. N&auml;m&auml; ovat suvereeni huippumalli yhdistetty parhaista materiaaleista ja pystyt&auml;&auml;n vertaamaan markkinoiden kaikista parhaimpiin tuotteisiin. Cykelmagasinet.dk&nbsp;antoi arvostelussaan meid&auml;n Pro py&ouml;r&auml;ilyhousuille 5/6 t&auml;hte&auml;.&nbsp;</p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p>
  € 169,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  Tahdotko kiriä pienet sekunnit pois? Sitten sinun kannattaa testata PRO tempopukua. Tämä on tempopuku, jossa useampi meidän joukkueistamme ajaa. Mm. Team Sparebanken SØR. Tempopuku on testattu NTNU:n tuulitunnellissa erittäin hyvin tuloksin. Puku koostuu 18:sta muotoonleikatusta kohdasta, jotka yhdessä joustavan Lycran ja flatlock saumojen kanssa antavat puvulle täyden liikkuvuuden, korkean mukavuuden ja pienimmän mahdollisen ilmanvastuksen. Anti-liuku nauha reisissä varmistaa, että puku pysyy paikallaan.
  € 169,00
 • Uudet, tyylikkäät ja erittäin mukavat pyöräilyshortsit miehille läpivärjätystä, mustasta designista tiukalla istuvuudella. Pyöräilyshortseissa on perinteinen, mutta moderni design ja on hieman pidempi lahkeista verrattuna meidän muihin malleihin. Reisien alapuolelle on lisätty heijastinyksityiskohtia jotka parantavat näkyvyyttä, sekä leveät silikonireunat jotka pitävät pyöräilyshortsit paikallaan aktiviteetissa. Shortsit ovat kehitetty hyvin hengittävästä materiaalista joka varmistaa hyvän mukavuuden. Nämä ovat edulliset ja laadukkaat pyöräilyshortsit, joita voi käyttää sekä treenatessa, että kilpaillessa.
  € 155,00
 • <p>Meid&auml;n Pro py&ouml;r&auml;ilyhousut ovat tinkim&auml;t&ouml;n ja korkealaatuinen tuote t&auml;ydellisell&auml; py&ouml;r&auml;ilyistuvuudella, sovellettu harrastajille, sek&auml; kilpailijoille. Py&ouml;r&auml;ilyshortsit ilman henkseleit&auml;, joissa on t&auml;ydellinen anatoominen istuvuus ja ovat tehty&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">Lycra&reg; Power materiaalista. T&auml;m&auml; varmistaa py&ouml;r&auml;ilyhousujen erinomaisen mukavuuden, liikkuvuuden, sek&auml; minimaalisen ilmanvastuksen.</span></p> <p>Shortsien maailmanluokan&nbsp;toppauksen&nbsp;<u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/endurance-anatomic-gem-2-women/">Endurance Anatomic 2 Women</a></u>, on kehitt&auml;nyt Elastic Interface, joka on maailman johtava toppausten toimittaja. Toppaus on tehty Carbon Flash materiaalista, joka varmistaa mahtavan hengitt&auml;vyyden ja kosteudensiirron. Toppaus on kehitetty pitki&auml; matkoja varten ja antaa optimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden matkan aikana. Toppaus on muotoon ommeltu naisille, antaakseen parhaan mahdollisen istuvuuden matkan pituudesta riippumatta. Naisten malli Pro py&ouml;r&auml;ilyshortseista sopii sek&auml; MTB py&ouml;r&auml;ilyyn, ett&auml; maantiepy&ouml;r&auml;ilyyn.</p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <p><u><a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/" target="_blank"><span class="s1"></span></a></u></p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p> <div style="position: relative;padding-top: 35px;overflow: hidden;height: 200px;max-width:290px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" style="position: absolute;top:0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: currentColor; border-image: none; overflow: hidden;"></iframe></div> <p>&nbsp;</p>
  € 149,00
 • Elite Thermo henkelliset housut ilman toppausta. Mahtavat housut sinulle, joka ei anna vuodenajan olla rajoitus pyöräilylle. Vuoritettuissa pyöräilyhousuissa on ergonominen pyöräily-istuvuus ja tuulen- ja vedenhylkivä etupuoli. Takaosaan on lisätty kohtia hengittävästä materiaalista, joiden avulla housut eivät ole liian hiostavat vaikka ovatkin lämpimät. Pyöräilyhousut ovat varustettu useilla heijastimilla edestä ja takaa, jotta pysyt näkyvissä talvipimeällä. Elite thermo pants ilman toppausta; lämpötila-asteikko: +5:stä -10:een. Nolla-asteikosta alaspäin on riippuvainen tuulesta, intensiteetistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta Elite thermo pants on kehitetty olemaan ainoat pyöräilyhousut, jotka tarvitset Suomen talvessa. Miinus viidestä alaspäin jotkut saattavat jo harkita kerrastoa alle, mutta housut ovat kehitetty tätä varten ja kestämään kovimmatkin pohjoiset pakkaset.
  € 139,00
 • Venom thermo bib shortsit miehille ovat meidän syksy- ja talviversio huippusuosituista Elite Race BiB Shortseista. Shortsit ovat täydelliset valikoivalle pyöräilijälle, joka vaatii mukavuutta ja lämpöä sateisina päivinä, ja jopa pyöräillessä lumi- ja räntäsateessa. Shortsit ovat tuulenpitävät ja hyvin vedenhylkivät, mutta hengittävästä materiaalista, joka takaa hyvän mukavuuden ja hengittävyyden. Henkseleissä on silikoni-reunat reisien ympärillä, flatlock-saumat ja toppaus maailmanjohtavalta tuottajalta, CyTechilta.
  € 139,00
 • Venom thermo bib shortsit naisille ovat meidän syksy- ja talviversio huippusuosituista Elite Race BiB Shortseista. Shortsit ovat täydelliset valikoivalle pyöräilijälle, joka vaatii mukavuutta ja lämpöä sateisina päivinä, ja jopa pyöräillessä lumi- ja räntäsateessa. Shortsit ovat tuulenpitävät ja hyvin vedenhylkivät, mutta hengittävästä materiaalista, joka takaa hyvän mukavuuden ja hengittävyyden. Henkseleissä on silikoni-reunat reisien ympärillä, flatlock-saumat ja toppaus maailmanjohtavalta tuottajalta, CyTechilta.
  € 139,00
 • Olemme todella ylpeitä pystyäksemme esittelemään yhden maailman ehdottomasti nopeimmista pyöräilypaidoista! Aero pyöräilypaita miehille on tulos usean vuoden tutkimuksista ja testauksista tuulitunnelissa yhdessä NTNU:n tutkijoiden kanssa. Olemme testanneet luettomia määriä materiaaleja löytääksemme yhdistelmän, joka antaa täydellisen aerodynamiikan. Aero paidassa on ainutlaatuinen ja tiukka istuvuus, suuret hyvät hengittävät paneelit kainaloissa, todella mukava ja tiukasti istuva materiaali, sekä "golfpallo-rakenne" olkapäissä. Selässä oleva tasku on myös muotoiltu uudelleen, vähentääkseen ilmanvastusta. Team Sparebanken Sörin pyöräilijät tulevat käyttämään tätä paitaa suurimmissa ajoissa Norjassa ja muualla ulkomailla ensi kaudella! Tuulitunnelissa suoritetut testit ovat tuoneet esille mullistavia tuloksia. Verrattuna meidän aiempaan huippumalliin, Pro pyöräilypaitaan, joka myös on todella hyvä paita, säästät sinä 28 sekunttia* tunnin pyöräilyssä! Thor Hushovd on ollut mukana tuotetesteissä ja sanoi itse: «En koskaan uskonut että pyöräilypuku voi olla näin suuri tekijä ensimmäisen ja OK top 10-sijoituksen välillä. Nyt kun näen tutkimustulokset ja kuinka paljon nopeampi Aero on verrattuna "tavalliseen" pyöräilypukuun, olen todella vakuuttunut. Jos ajaisin maantie- ja tempoajoja tänä päivänä, olisi tämä puku jota käyttäisin ja olen vakuuttunut että se tekisi minusta nopeamman!» Lue lisää mullistavista tuloksista täältä: http://blog.trimtex.no/2016/07/20/raskeste-drakten-i-feltet/ *Mittaukset on tehty 1 tunnin ratapyöräillyssä 50 km/t vauhdilla ja 374W keskimäärällä. Testihenkilö on 183cm ja 70kg.
  € 139,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Giro pyöräilyshortsit naiset
  • Giro pyöräilyshortsit naiset
  Uudet aerodynaamiset pyöräilyshortsit naisille golfpallo-rakenteella. Nämä ovat pyöräilyshortsit ilman henkseleitä ja korkealla vyötäröllä, joka on erittäin hyvä ratkaisu, jos et tahdo henkseleitä. Rakenne materiaalissa tekee shortseista entistä aerodynaamisemmat ja tiede, jonka olemme lisänneet tuotekehitykseemme NTNU:n yhteistyön myötä. Istuvuus on kapea, mutta materiaalit ovat joustavat jotta housut tuntuvat kevyiltä ja mukavilta päällä. Tiedämme että toppaus pyöräilyhousuissa on tärkeä ja siksi teemme yhteistyötä italialaisen toimittajan, CyTechin kanssa, jotka toimittavat markkinoiden parhaimpia toppauksia. Pyöräilyshortsit ovat yhdet meidän parhaista malleista istuvuudella, joka on sovellettu aktiivisille pyöräilijöille käyttöön treenatessa ja kilpaillessa.
  € 129,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Giro Bib pyöräilyshortsit miehet
  • Giro Bib pyöräilyshortsit miehet
  Uudet aerodynaamiset pyöräilyshortsit miehille golfpallo-rakenteella. Rakenne materiaalissa tekee shortseista entistä aerodynaamisemmat ja tiede, jonka olemme lisänneet tuotekehitykseemme NTNU:n yhteistyön myötä. Istuvuus on kapea, mutta materiaalit ovat joustavat jotta housut tuntuvat kevyiltä ja mukavilta päällä. Tiedämme että toppaus pyöräilyhousuissa on tärkeä ja siksi teemme yhteistyötä italialaisen toimittajan, CyTechin kanssa, jotka toimittavat markkinoiden parhaimpia toppauksia. Pyöräilyshortsit ovat yhdet meidän parhaista malleista istuvuudella, joka on sovellettu aktiivisille pyöräilijöille käyttöön treenatessa ja kilpaillessa.
  € 129,00
 • <p>Mahtavat py&ouml;r&auml;ilyshortsit mukavilla henkseleill&auml;. Meid&auml;n Elite race py&ouml;r&auml;ilyshortsit on varustettu yhdell&auml; markkinoiden parhaimmista toppauksista, Endurance 2 HD Men,&nbsp;jonka on kehitt&auml;nyt italialainen CyTech/Elastic Interface. Toppaus&nbsp;on erityisesti kehitetty&nbsp;Trimtexille ja on tehty tinkim&auml;tt&ouml;m&auml;st&auml; materiaalista. Materiaali on erinomaisesti hengitt&auml;v&auml; ja kosteuttasiirt&auml;v&auml;, joka tekee mukavuudesta erinomaisen py&ouml;r&auml;illess&auml;. Toppauksen tiheys takaa parhaan mahdollisen suojan pitkill&auml; MTB, tai maantiepy&ouml;r&auml; matkoilla.</p> <p>Thor Hushovd on henkil&ouml;kohtaisesti valinnut Elite Race py&ouml;r&auml;ilyhousut omaan kokoelmaansa. Elite Race py&ouml;r&auml;ilyshortsit ovat my&ouml;s mieluisin vaihtoehto usealla py&ouml;r&auml;ilyseuralle ja sopii hyvin sek&auml; treeniin, ett&auml; kilpailuun. Py&ouml;r&auml;ilyhousujen optimaalinen istuvuus antaa mahtavan mukavuuden py&ouml;r&auml;illess&auml;. Housuja voi k&auml;ytt&auml;&auml; useamman tunnin korkean aktiviteetissa ja ovat t&auml;ydelliset py&ouml;r&auml;ilij&ouml;ille, jotka tykk&auml;&auml;v&auml;t pitkist&auml; ja vauhdikkaista matkoista.</p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p> <p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" width="560"></iframe></p>
  € 129,00

Tarkenna Hakuasi: