Housut

 • Elite Thermo henkelliset housut ilman toppausta. Mahtavat housut sinulle, joka ei anna vuodenajan olla rajoitus pyöräilylle. Vuoritettuissa pyöräilyhousuissa on ergonominen pyöräily-istuvuus ja tuulen- ja vedenhylkivä etupuoli. Takaosaan on lisätty kohtia hengittävästä materiaalista, joiden avulla housut eivät ole liian hiostavat vaikka ovatkin lämpimät. Pyöräilyhousut ovat varustettu useilla heijastimilla edestä ja takaa, jotta pysyt näkyvissä talvipimeällä. Elite thermo pants ilman toppausta; lämpötila-asteikko: +5:stä -10:een. Nolla-asteikosta alaspäin on riippuvainen tuulesta, intensiteetistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta Elite thermo pants on kehitetty olemaan ainoat pyöräilyhousut, jotka tarvitset Suomen talvessa. Miinus viidestä alaspäin jotkut saattavat jo harkita kerrastoa alle, mutta housut ovat kehitetty tätä varten ja kestämään kovimmatkin pohjoiset pakkaset.
  € 139,00
 • Ihanat, pehmeät ja pitkät pyöräilytrikoot ilman pehmustetta. Trikoissa on henkselit joita käytetään pyöräilyshortsien alla tai päällä. Pyöräilytrikoissa on harjattu ja eristävä sisäpuoli, joka lämmittää kylminä päivinä. Elite bib-joustavat trikoot ovat saatavilla lapsille, naisille ja miehille.
  € 119,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Elite pyöräilytrikoot
  • Elite pyöräilytrikoot
  Ihanat, pehmeät ja pitkät pyöräilytrikoot ilman pehmustetta. Trikoissa on henkselit joita käytetään pyöräilyshortsien alla tai päällä. Pyöräilytrikoissa on harjattu ja eristävä sisäpuoli, joka lämmittää kylminä päivinä. Elite bib-joustavat trikoot ovat saatavilla lapsille, naisille ja miehille.
  N/A

Tarkenna Hakuasi: