Kengänsuojat

  Trimtex valikoima

 • Giro thermo kenkäsuojat ovat vuorilliset suojat pyöräilykenkien päälle kylmänä päivänä. Nämä talvisuojat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka takaa ihanteellisen istuvuuden ja joissa on pienin mahdollinen tuulenvastus. Giro thermo kenkäsuojat sopivat tytöille, pojille, naisille ja miehille.
  € 43,00
 • Soft and elastic sock that is ergonomically tailored. Neoprensokkene is perfect for days where it is damp and wet. The socks keep your body temperature
  € 35,00
 • Aerodynaamiset Giro-kenkäsuojat kestävät tuulta ja vettä. Nämä uudistuneet kenkäsuojat soveltuvat täydellisesti kilpailuihin, joissa sekuntien erot merkitsevät tai tilanteisiin, joissa tarvitaan suojaa tuulta ja haastavia sääolosuhteita vastaan. Suojissa on kapea ja käytännöllinen istuvuus. Etuosaan on lisätty vahvikkeet, ja takasaumasta löytyvät käytännöllinen vetoketju sekä näkyvyyttä parantavat heijastinyksityiskohdat.
  € 19,00
 • Elite kenkäsuojat saattavat osoittautua käytännöllisiksi viileinä kesäiltoina. Kenkäsuojat on valmistettu joustavasta lycrakankaasta, joka takaa ihanteellisen istuvuuden ja parhaan mahdollisen aerodynamiikan. Elite kenkäsuojat sopivat kaikille, tytöille ja pojille, naisille ja miehille.
  € 19,00

Tarkenna Hakuasi:

Näytä kaikki suodattimet