Tempoasu

 • Tulevaisuus on saapunut miesten Aero tempopuvun muodossa. Puku on määritelmä täydellisestä aerodynmiikasta ja minimaalisesta ilmanvastuksesta. Tämän kehityksessä ei ole säästelty ja yhteistyössä NTNU:n tutkijoiden kanssa olemme kehittäneet ehdottomasti yhden maailman nopeimmista tempopuvuista. Usean vuoden testaus tuulitunnelissa on mahdollistanut tempopuvun luomisen optimaalisella päällys rakenteella ja ainutlaatuisella, ergonomisella ja tiukalla istuvuudella. Puvussa on muun muassa "raita-rakenne" reisissä ja kainaloissa, sekä "golfpallo-rakenne" olkapäissä, jotka ovat erityisesti altistuneita tuulelle maatessasi tempoasennossa, tai istuessasi pöyrän päällä. Aero tempopuku on ainutlaatuinen ja tekniset yksityiskohdat, sekä yhdistelmät eri materiaaleista ylä- ja alaosassa ovat viimeistä päälle suunnitellut. Puvussa on suuret ja hyvät hengittävät paneelit, jotka varmistaa hyvän hiensiirron, kun intensiivisyys on korkea. Maailman johtava TT-toppaus Cytechilta varmistaa hyvän mukavuuden ja suojan pyörän penkillä. Team Sparebanken Sör tulee käyttämään tätä pukua ensi kauden suurissa kansallisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Tuulitunnelissa suoritetut testit todistaa että Aero pyöräilypaita ja -housut ovat 44 sekunttia* nopeammat kuin meidän aikaisempi huippumalli Pro paita ja housut. NTNU:n tutkijat sanovat että säästetty aika Aero tempopuvussa on entistä suurempi! Thor Hushovd osallistui Aero tempopuvun testauksessa ja sanoo itse: «Aero kokoelma on kehitetty yksi pilke silmässä - paras mahdollinen aerodynamiikka. Tämä puku tekee sinusta kerta kaikkiaan nopeamman ja säästät arvokasta aikaa ja watteja pelkästään vaihtamalla pyöräilypukua». *Mittaukset on tehty 1 tunnin ratapyöräillyssä 50 km/t vauhdilla ja 374W keskimäärällä. Testihenkilö on 183cm ja 70kg.
  € 279,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  • Giro speedsuit miehet
  Uusi erittäin aerodynaaminen speedsuit, tai täyspuku miehille. Giro speedsuit on todella nopea puku tiukalla istuvuudella, joka soveltuu täydellisesti kilpailuihin tai intensiivisiin treeneihin jolloin jokainen sekuntti lasketaan. Puvussa on käytännöllinen 2in1 ratkaisu aukolla ylä- ja alaosan välissä. Kokopitkän vetoketjun avulla puvun voi aukaista etupuolelta. Tämä ratkaisu tekee puvusta todella miellyttävän ja samalla se säilyttää kokopuvun aerodynaamiset edut. Verrattuna joihinkin tempopukuihin on Giro speedsuitissa kolme taskua takana, jossa voi säilyttää ravinteita, varaosia, tai ylimääräisen vaatteen. Valituissa materiaaleissa olemme keskittyneet aerodynamiikkaan ja puvussa on golfpallo-rakenne olkapäissä ja laser-leikatut hihat. Etsitkö aerodynaamista pukua joka samalla sisältää mukavuuden ja säilyttämisen, on Giro speedsuit täydellinen vaihtoehto!
  € 199,00
 • <p>Tahdotko kiri&auml; pienet sekunnit pois? Silloin tempopuku on oikea valinta sinulle. T&auml;m&auml; on phantompuku, jossa useampi meid&auml;n joukkueistamme ajaa. Mm. Team Sparebanken S&Oslash;R. Tempopuku on tarkkaan testattu NTNU:n tuulitunnellissa kehitt&auml;&auml;ksemme aerodynaamisimman phantompuvun. Puku koostuu 18:sta muotoonleikatusta kohdasta, jotka yhdess&auml; joustavan lycran ja flatlock saumojen kanssa antavat puvulle t&auml;yden liikkuvuuden, korkean mukavuuden ja minimaalisen ilmanvastuksen. Anti-liuku nauha reisiss&auml; varmistaa, ett&auml; puku pysyy paikallaan. Puku sopii sek&auml; miesten ja naisten puvuksi.</p> <p>Puku on varustettu&nbsp;<u style="line-height: 20.8px;"><a href="http://www.elasticinterface.com/schede/multi-d-anatomic-men/">Multi-D Anatomic</a></u><span style="line-height: 20.8px;">&nbsp;toppauksella,&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">jonka maailman johtava italialainen CyTech/Elastic Interface on luonut.&nbsp;<span style="line-height: 20.8px;">Toppaus on huippumalli&nbsp;ja sen vaihteteleva tiheys varmistaa hyv&auml;n suojan ja liikkuvuuden pitkill&auml; matkoilla. Materiaali josta toppaus on tehty on my&ouml;s hengitt&auml;v&auml; ja kosteuttasiirt&auml;v&auml;, parantaakseen mukavuuttasi. Toppaus on anatoomisesti muotoiltu parantaakseen istuvuutta.</span></span></span></p> <p><span style="line-height: 20.8px;"></span></p> <p style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p> <p style="color: rgb(36, 36, 36); font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, Arial, Myriad, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif; font-size: 20px; line-height: 20.8px;"><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" scrolling="no" src="https://www.youtube.com/embed/JFMTPedTy0U" width="560"></iframe></p>
  € 169,00
 • Ainoastaan tilattavissa joukkuemallistona
  Tahdotko kiriä pienet sekunnit pois? Sitten sinun kannattaa testata PRO tempopukua. Tämä on tempopuku, jossa useampi meidän joukkueistamme ajaa. Mm. Team Sparebanken SØR. Tempopuku on testattu NTNU:n tuulitunnellissa erittäin hyvin tuloksin. Puku koostuu 18:sta muotoonleikatusta kohdasta, jotka yhdessä joustavan Lycran ja flatlock saumojen kanssa antavat puvulle täyden liikkuvuuden, korkean mukavuuden ja pienimmän mahdollisen ilmanvastuksen. Anti-liuku nauha reisissä varmistaa, että puku pysyy paikallaan.
  € 169,00

Tarkenna Hakuasi: