Vaihto ja palautus

Vaihto ja palautus Kaikki tilaukset seuroille, joukkueille ja yrityksille ovat erikoistilauksia ja tuotetaan erityisesti teille. Tämä tarkoittaa, että kun tilaus on asetettu tuotantoon, ei sitä enää voi peruuttaa. 14 päivän katumisoikeus, joka normaalisti koskee verkko-ostoksia, ei koske tämän kaltaisiin erikoistuotantoihin.

Kaikissa perus varastotuotteet jotka on tilattu tavallisen verkkokaupan kautta, on 30 päivän vaihto oikeus edellyttäen että vaatteet palautetaan käyttämättömänä ja merkkilaput kiinnitettynä. Varastotuotteet joihin on lisätty painotuksia, tai on käsitelty muulla tavalla, ei valitettavasti ole vaihdettavissa.

Koevaatteet
Malliston kokeilu voi olla viisasta, jotta olette varmoja koosta ja mallista ennen tilaamista. Normaali laina-aika tuotteista on 3 viikkoa. Mikäli pidempi laina-aika on sovittu, lukee tämä paketin mukana olevassa vahvistuksessa. Mikäli laina-aikaa on tarve pidentää, pyydämme sinua olemaan yhteydessä myyntivastaavaasi meillä, jotta voimme rekisteröidä muutoksen, ja vältät mahdollisilta muistutuksilta.

Pyydämme että käsittelette vaatteita hellävaraisesti ja on tärkeää, että vaatteet palautetaan ilman vaurioita, hajua, tai tahroja.

Mikäli tahdot testata vaatteita treenatessa, täytyy tämä sopia myyjän kanssa etukäteen.

Trimtex kustantaa asiakkaan puolesta toimituskulut koemallistoista ja lainavaatteista. Laitamme myös paketin mukana palautustarran, jotta vaatteiden palauttaminen meille on helppoa. Kaikki lainavaatteet tulee palauttaa 21 päivän kuluessa. Mikäli tätä ei noudateta, peritään lainasta lisäkustannuksia.