Toimitus

Normaali toimitusaika on 4-6 arkipäivää. Jos tilaat maanantaina, pitäisi sinun normaalisti vastaanottaa paketti viimeistään seuraavan viikon alussa. Joskus toimituksessa saattaa kestää hieman pidempään, mutta tiedoksesi kurotamme pitkälle pystyäksemme toimittamaan nopeasti. Tiedämme kuinka motivoivaa uudet treenivaatteet ovat, joten ylläpidä motivaatiosi ja seuraa paketin kulkua jonka lähetämme sinulle sähköpostitse kun pakettisi lähetetään varastoltamme. 

Kaikki yli 100€:n tilaukset lähetetään ilman lähetyskuluja ympäri Suomea meidän yhteistyökumppanin Itellan avulla. Paketit toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen, mutta tietyissä tapauksissa myös suoraan sinun postilaatikkoon. Tilatessasi tuotteita seuran, tai yrityksen teamshopista, sisältyy 7€:n toimituskulut tilaukseen. Huomioithan että osoitteesi on oikea tilatessasi ja että postilaatikkosi on tarkkaan merkitty nimellä. Joskus lähetämme paketteja asiakkaille, mutta saamme tilauksen palautuksena, koska osoite on tuntematon tai pakettia ei ole noudettu. Noutamattomista ja ei-maksetuista paketeista, veloitetaan sinulta 35€, joka kattaa kustannukset, jotka meille on koitunut paketin toimituksen yhteydessä. Noutamattomat tuotteet eivät normaalisti sisälly katumisoikeuteen.

Mikäli tahdot palauttaa vastaanotetun paketin, voit käyttää mukana tullutta palautustarraa, joka on valmiiksi leimattu. Palautuksesta veloitetaan 7€:n palautuskulut. Korttimaksujen yhteydessä veloitamme kortilta, tai pidätämme maksun summasta, jonka palautamme sinulle. Jos olet tilannut laskulla, lähetetään palautuskuluista erillinen lasku. Säilytä mielelläsi paketin kuitti ja lähetysnumero, jonka avulla voit seurata paketin kulkua takaisin meille. Jos valitset lähettää paketin ilman palautustarraa, olet itse vastuussa paketista, kunnes olemme vastaanottaneet sen.