AINUTLAATUISIA DESIGNEJA HETKESSÄ!

Kuvittele että edessäsi on valkoinen kangas. Tyhjät paperit. Sinä päätät väreistä ja design-elementeistä, jotta siitä tulee juuri kuin tahdot. Meillä kaikki on mahdollista. Ei pelkästään mahdollista, mutta se on meidän filosofia-
«Luo loistavan laatuisia treenivaatteita ja luo ne kuten asiakas tahtoo

1
1 ) Valitse tuotteet jotka tahdot, me opastamme sinua mielellämme, jotta löydät oikean mallin teidän tarpeeseen.

Läpikaltainen laatu aina | Läpikaltainen laatu aina | Vaatteemme kestävät rankat pohjoismaiset olosuhteet. Vaatteet kestävät käyttöä. Siksi huippu-urheilijat testaavat kaikkia vaatteitamme, ennen kuin ne toimitetaan teille. Kokoelmamme pyöräily-, juoksu-, treeni- ja triatlonvaatteita sisältävät useita testivoittajia.

 

2
2 ) Suunnittele itse, tai yhdessä meidän kanssa. Design palvelumme ovat ilmaisia.

Teitä ei tarvitse olla montaa | Teitä ei tarvitse olla montaa | Oletus on ehkä että ainoastaan suuret seurat ja yritykset voivat saada oman designin treenivaatteisiinsa? Tämä ei täsmää. Toimitamme ainutlaatuisia designeja niin pienissä määrissä kuin 5 kpl per tuote. Teemme treeniryhmästä näkyvän lähtöviivalla!

 

3
3 ) Toimituksemme tapahtuvat sovittuun aikatauluun. Voit luottaa meihin.

Tilaukset seuroilla, tiimeille ja yrityksille saattoi olla vaativa prosessi siitä vastaavalle. Ei enää! Teemme tilaamisesta entistä helpompaa, tarjoamalla maksun ja tuotteiden toimituksen yhdistettynä teille, tai erikseen jokaiselle jäsenelle/työntekijälle. Helppoa, tehokasta ja ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Toimitusaika vaihtelee hieman kauden mukaan, mutta on normaalisti 6-8 viikkoa.

 

 

Ota yhteyttä mukavaa keskustelua varten ja saadaksesi tarjouksen ilman sitoutumista. 

Yhteystiedot
* Pakollinen kohta

Haluan lisätietoa tai tarjouksen seuraavista tuotteista